SVEN (6) IMA RAK ČELJUSTI: Evo kako su ga heroji iz Velike Gorice iznenadili za rođendan

Foto: VG Legacy Facebook

Velikogorički volonteri okupljeni u VG Legacy iznenadili su šestogodišnjeg Svena koji boluje od raka čeljusti. Kako bi mu priredili rođendansko iznenađenje, prerušili su se u superheroje i pozvali policajce i vatrogasce na zajedničko slavlje.

Maleni Sven je 6. rođendan morao proslaviti na zračenju, a zaželio je policajce, vatrogasce i superheroje. Volonteri iz VG Legacyja bili su spremni na taj pothvat.

Foto: VG Legacy Facebook

Ovdje nije riječ o Legacyu, ovdje je glavni heroj Sven. Dječak koji je proslavio svoj 6. rođendan. Rođendan koji je započeo zračenjem u institutu za tumore. Danas, točno u 12 sati. Naša Marija dobila je ovu informaciju i pitala što voli. Odgovor je bio: policajci, vatrogasci te naravno superheroji. Superheroji su svi Legacy članovi koji su u manje od sat vremena skupili kostime i odlučili spasiti svijet i Svena. Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica, interventna policija i policijska postaja Črnomerec bez razmišljanja su prihvatili naš apel da dođu usrećiti ovog malog heroja”, poručili su volonteri.

Foto: VG Legacy Facebook

Volonteri, policija i vatrogasci malog su Svena usrećili poklonima, vatrogasnim kamionima i zaustavljanjem prometa.

“San svakog dječaka, rotirke, kamioni, zaustavljanje prometa radi Svena”, napisali su.

Mini Legacy također je Svenu pružio podršku izradivši mu plakate.

“I naš Mini Legacy je sudjelovao, ovaj plakat koji naši heroji nose napravili su upravo oni. Ona naša djeca koju učimo pomaganju drugima. Upravo oni, svome vršnjaku, poslali su svoje želje za ozdravljenje i čestitali rođendan”, poručili su iz VG Legacyja i pozvali sve koji mogu da pomognu obitelji dječaka putem Facebook grupe.

Dragi naši, vrijeme je da objasnimo video, superheroje, policiju i sve što ste posljednih dana gledali na našoj…

Objavljuje VG LegacyČetvrtak, 18. veljače 2021.


Komentari