‘SVEJEDNO MI JE ŠTO ĆE NETKO REĆI – DOK MI NE TAKNEŠ DJECU!’ Lana Klingor Mihić po prvi put o najosjetljivijoj temi u svom životu

Screenshot

U novoj epizodi podcasta “Ajmo iskreno s Dorijanom Klarićem” gostovala je Lana Klingor Mihić, svestrana poslovna žena poznata po neiscrpnoj energiji i jasnim stavovima.

Govoreći o odnosu s medijima, Lana je priznala: “U 22 godine, ako računam službeno od dana kad sam postala pjevačica ET-ja, doživjela sam stvarno svašta i od kolega i od medija i od novinara i od urednika… Ne može me dotaknuti danas ništa što je vezano osobno za mene. Totalno mi je svejedno što će netko reći – do momenta dok mi ne takneš djecu”.

Lana je Dorijanu ispričala brojne detalje o obiteljskoj dinamici zbog koje je, kaže, žrtvovala pjevačku karijeru. “Prestala sam se baviti muzikom za dobrobit mirnog obiteljskog života jer smatram da teško jedno s drugim može. Mislim da mi je to jedna od boljih odluka koje sam donijela”, istaknula je.

Upitana o tome smatra li da je repertoar grupe ET s njom kao pjevačicom danas podcijenjen, Lana je odgovorila: “Ako moram usporediti svoje četiri godine s 11 godina Katarine Rautek… I made the mark”.

U podcastu je Lana progovorila i o temama o kojima izuzetno rijetko govori u javnosti. Primjerice, pojasnila je priču o prezimenima u svojoj obitelji, a razgovor je brzo prerastao u nešto dublje.

“Zašto se zovem Lana Klingor Mihić? Ja bih silno voljela da se zovem Lana Mihić, ali imam kćer koja nosi moje djevojačko prezime i iz poštovanja prema njoj nisam željela da jedina bude Klingor u obitelji, a mi svi budemo Mihić”, rekla je Lana, na što ju je Dorijan upitao: “A zašto se i ona jednostavno ne zove Mihić?”.

“Zato što to iziskuje da njezin biološki otac se odrekne svih roditeljskih prava koja ako ćemo najiskrenije ni ja ni nitko drugi nema prava uzeti”, rekla je Lana te po prvi put pojasnila dinamiku njihova odnosa.

“Mi smo u vrlo civiliziranim odnosima koji traju od njenog rođenja, samo što o tome ne razgovaramo javno. Odnos kakav će on graditi s Kiarom isključivo ovisi o njemu. Od mene nije nikad u životu imao nijednu zabranu i neće je imati niti će moja kći ikad u životu od mene čuti za njega jednu lošu riječ”, ispričala je Lana.

U rubrici ‘Vruća pitanja’ Dorijan ju je upitao što smatra svojom najvećom životnom greškom, a Lana je bila potpuno iskrena.

“Ja ću ti sad dati taj odgovor, ali postoji jedno veliko ali. Da se to nije dogodilo, danas ne bih bila takva kakva jesam. Dakle, najveća greška koju sam napravila jest da sam se spetljala s nekim s kim nisam trebala, s čovjekom koji je bio u braku. Nije bilo OK od mene, ali nitko od ljudi na zemlji mi ne može suditi. Doći ću na svoj sudnji dan i nosit ću svoj križ i nosim ga kroz život”, otkrila je Lana.

Koju pjesmu u svom opusu smatra najgorom, zašto je bila u toksičnoj vezi i kako izgleda dan sa 16 pasa, pogledajte u videu!


Komentari