‘SVE ŽENE TO SMIJU OSIM MENE’ Bujna Marija iz Sesveta se požalila pa postavila pitanje: ‘To je čista psihologija’

Photo: Instagram

Zagrebačka infuencerica Marija Meglaj odlučila je da joj je dosta dvostrukih standarda pa je svojoj vojsci pratitelja postavila zanimljivo pitanje. Naime, Sesvećanka je često na meti djela komentatora koji je prozivaju zbog obnaženih fotografija, a nije joj jasno zašto se ona ne bi trebala isticati svoje atribute, a nekim drugim djevojkama se to ne zamjera.

“Zašto je okej i prihvatljivo kada guzicu uslika neka ‘Fitness trenerica’, a kada ja uslikam onda je nemoralno !?”, upitala je Marija na svom Instagram profilu i objavila foku iz kupaone gdje pozira u gaćicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Meglaj? (@marijameglaj)

Nije dugo trebalo da se jave fanovi.

“Stara, to je čista psihologija”, poručila je jedna pratiteljica.

“Zato sto se ona slika u teretani a ti u krevetu”, napisao je komentator.

“Pusti ti njih nek pričaju što žele, ti si savršena”, kaže treći.

“Ljubomorni su, bolja si od bilo koje trenerice”, dodaje četvrti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Meglaj? (@marijameglaj)

Inače, Sesvećanka Marija Meglaj uspjela je na Instagramu “pridobiti” čak 440 tisuća pratitelja koji svaku njenu fotografiju obasipaju komentarima. Kako je to uspjela, pitaju se svi koji žele postati zvijezda na društvenim mrežama, a mlada Marija nije niti pjevačica niti glumica pa čak ni zvijezda reality showa.

No, njezine oskudne odjevne kombinacije i bujno poprsje očito su dovoljno dobar razlog da prikupi jako velik broj fanova koji s nestrpljenjem čekaju nove fotke.

Broj pratitelja raste svakog dana.

 


Komentari