SVE ZBOG ‘INFLUENCANJA’ Pale teške riječi između Danijele Dvornik i Marka Torjanca!

Photo: Goran Stanzl/Davor Puklavec/PIXSELL

Glumac, osnivač i umjetnički ravnatelj zagrebačkog kazališta Planet Art Marko Torjanac piše kako je još prije sukoba ‘instagramuša-ugostitelji’ kojima se ovih dana bavi čitava regija, dao svoje mišljenje o influencerima, no možda ste propustili napad Danijele Dvornik, današnje influencerice, te majke jedne od najpoznatijih hrvatskih influencerica Elle Dvornik, koja je često bila meta napada upravo zbog posla od kojeg živi.

“Komentirao dan danas ispod teksta jednog fb prijatelja vrlo argumentirano zašto mislim da su influenceri besmisleni tj. zato sto će reklamirati sve za sto im se plati bez obzira na kvalitetu; dakle preporuke nisu uopće pouzdane, već jedino njima oportune, a nisu ni stručni ni u čemu.

Na to mi je influencerica i mama influencerice uputila sljedeće rijeci koje najbolje oslikavaju razinu (polu)svijeta influencera. Dotična se tako olako služi lažima. Zbog mojeg u postu detaljno argumentiranog mišljenja koje joj se ne sviđa proziva me uhljebom, politickim oportunistom i umjetnikom koji ne može preživjeti bez politke.

Jasno je da je svima koji imalo znaju i prate sto i kako radim i u kazalištu i u Skupštini bizarno i smiješno sve ovdje izrečeno, no bas zato objavljujem kao prilog u razotkrivanju laži kojima se služe, magle i razine komunikacije koju nude ‘influenceri’.”, napisao je Trojanac, te podijelio screenshoot poruka koje mu je uputila Danijela Dvornik.

“Evo ti si valjda bio glumac a sad si se uhljebio i pljucaš po ljudima koji rade svoj amaterski posao. Da si bio odličan glumac ne bi bio tu di jesi”, piše mu između ostalog Dvornik, pojašnjavajući prirodu i troškove Ellinog posla.

Plaća sve prireze i poreze od kojih i ti, kao i Matanić i Sever imate koristi“, napisala je između ostalog Dvornik Torjancu.

Matanić ‘oprao’ influencere koji ‘hoće stvari džaba’, žestoko mu uzvratio zagrebački poduzetnik


Komentari