SVE NASMIJALA OBJAVOM: Bojana Gregorić Vejzović otkrila gdje ljetuje ali i po čemu zna da je ostarila

Foto; Instagram/@bojana.g.v

Zagrebačka glumica Bojana Gregorić Vejzović već se neko vrijeme opušta na moru, a tamo je pobjegla nakon jakih olujnih nevremena kako bi u miru liječila traume koje su joj, uz ovu zadnju nepogodu, zadali problemi s renovacijom zgrade nakon potresa.

Naime, glumica živi u potkrovlju jedne zgrade u centru grada, te joj je stan bio vrlo oštećenu potresu. Iako su ona i suprug odmah htjeli sami krenuti u obnovu, to su im uvelike otežali susjedi koji su se nisu odmah složili s obnovom oštećenog krovišta zgrade. Zbog toga su im nedavne obilne kiše još više oštetile stan

Bojana već neko vrijeme objavljuje fotografije s naše obale i izgleda da se usjeva opustiti. zadnjom je objavom na Instangram profilu uspjela nasmijati sve pratitelje. Tako je otkrila da trenutno ljetuje na Pelješcu, ali i kako zna da je najstarija za stolom.

“Kada svima uzmete glave,uslikaju vas kako zadnji sjedite za stolom i ćućate kosti,znate da ste ujedno i najstariji za stolom!”, napisala je uz fotografiju na kojoj ‘ćuća’ ostatke ribe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

 


Komentari