SVE JOJ JE UZELA: Bivša voditeljica proživljava najteži period života: ‘Obuzeo me neki strah’

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Ivana Tomić, bivša voditeljica i novinarka na Novoj TV koja sada radio kao glasnogovornica u HSS-u, prolazi kroz zaista težak period života.

Baka, djed i otac preminuli su zbog zaraze koronavirusom, a na društvenoj mreži otkrila je da je sada zaražena i njezina majka.

Od svog oca u subotu se oprostila emotivnom objavom na Facebooku.

“Krešica, jučer sam gledala ovu sliku i obuzeo me neki strah da bih te mogla izgubiti. Ali odlučila sam vjerovati da ima nešto u toj hercegovačkoj tvrdoglavosti i da ćeš se izvući. Nisi htio u bolnicu daleko od kuće, htio si skončati u Tihaljini, a ne u Zagrebu. Otišao si kako si i živio. Volim te, ćaća”, napisala je Ivana.

Nekoliko dana ranije oprostila se i od djeda.

“Prije tri miseca otišla je moja baba Zora, a danas i on. Umra je od tuge za njom. Slikala san ga prije tri godine u njezinoj rodnoj kući u Borajni. Rekla san: Dide, ajde malo gledaj kroz prozor tu da te lipo uslikan. Eto ga, sad putuj Branko. Hvala na svemu i počivaj u miru”, poručila je.

Photo: Twitter

A sada ima poruku i za majku.

“Ćaća ipak nije izdržao. Otišao je na bolje mjesto. Sad treba spašavati nju koja se bori s koronom, a prije tri mjeseca izgubila je mamu, prije dva dana tatu i danas muža”, napisala je Ivana u emotivnoj objavi.

Photo: Twitter


Komentari