‘SVE JE ZAPOČELO S RAJIĆEVIM ULAGANJEM’ Borna Kotromanić o bivšem suprugu i prošlim vremenima: ‘Ništa mi nije bilo gore nego kad bi me poslali kupiti mlijeko’

Foto: Instagram

Diplomirana ekonomistica, nekadašnja dizajnerica, a danas životna savjetnica Borna Kotromanić redovno putem svog Instagram profila komentira političke i društvene aktualnosti te s brojnim pratiteljima dijeli životni svjetonazor, a nije rijetkost da se u objavama prisjeti i nekih prijašnjih vremena. Upravo je to učinila i posljednjom objavom u kojoj se dotaknula i bivšeg supruga, poduzetnika Luke Rajića s kojim je dobila i trojicu sinova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

˝Da li su vam mame ili bake pričale kako se prije Rajića pakiralo mlijeko u ovakve vrećice? One ni ne izgledaju toliko loše koliko su bile neprimjereno rješenje, jer su curile i puštale mlijeko na sve strane i nije mi ništa bilo gore nego kad bi me poslali kupiti mlijeko, sve ljepljivo i nehigijenski, a radilo se o osnovnom prehrambenom proizvodu˝, započela je Borna ispod fotografije nekadašnje ambalaže u koju se pakiralo mlijeko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

˝Sva suvremena ambalaža u Hrvatskoj mlijekarskoj industriji započela je s Rajićevim ulaganjem u najsuvremenije pakiranje i tako da Lactalis, francuski mliječni gigant, koji je Dukat kupio 2007. godine, nije ništa bitno unaprijedio pakiranje koje je već tada bilo dignuto na najveću razinu svjetske inovacije u području prehrambene ambalaže˝, zaključila je 50-godišnjakinja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

Podsjećamo, ljubav između Borne i Luke započela je 1995. godine, a zaruke su ‘pale’ samo šest mjeseci nakon upoznavanja. Dvojac je u braku dobio sinove Frana, Bornu i Luku mlađeg, a točku na kraj istog stavili su 2006. godine.


Komentari