SVE JE SPREMNO ZA URNEBESAN NASTUP: ‘Đurologija’ u Lisinskom ima i dva velika pojačanja!

Screenshot

Branko Đurić Đuro 1. veljače u Lisinskom priprema do sad najurnebesniju „Đurologiju”.

Sve je spremno za ekskluzivnu izvedbu „Đurologije“ Branka Đurića Đure koja će 1. veljače biti izvedena u velikoj dvorani koncertne dvorane „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu, u do sada neviđenoj postavi! Naime, Đuro će po prvi put u svojoj autorskoj hit predstavi imati goste – Luku Bulića i Sašu Lošića Lošu. Iza ovog zanimljivog i zagarantirano urnebesnog tria, uz Đuru, stoji i producent Tomislav Kašljević koji je nakon nekoliko rasprodanih izvedba „Đurologije“ u Zagrebu, Zagrepčankama i Zagrepčanima odlučio ponuditi jedinstven spoj Đure, Luke i Loše.

Ususret pripremama za predstavu, Đuru smo uhvatili na sceni Lisinskog, kako s Lukom Bulićem dogovara detalje predstave, i zamolili ga da nam napokon otkrije zašto je njegova „Đurologija“ trenutno najtražanija i najbolja terapija za sve nas koji smo opterećeni svakodnevicom.Smatrate li se najuspješnijim protagonistom „bosanskog“ humora i kakav je današnji humor u odnosu na one slavne dane Top liste nadrealiste, je li mračniji, drugačiji, zbog prilika u kojima ljudi danas žive?

Autorski hit Branka Đurića – Đure, ”Đurologija”, trenutno je najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire. Naime, ”Đurologiju” je u godinu dana od kako je premijerno izvedena u Australiji pa do sada pogledalo oko 50 000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju, Austriju, Njemačku, Nizozemsku, Švicarsku. U svim gradovima u kojima je predstavljena, ”Đurologija” je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ”Top lista nadrealista” i ”Audicija” , ”Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. ”Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, nervira….” kaže Đuro. „Samo za ovu priliku kao specijalne goste pozvao sam prijatelja Sašu Lošića – Lošu i Luku Bulića, odličnog zabavljača i učesnika shoua „Tvoje mi lice zvuči poznato. Sigzran sam da će zagrebačka publika biti zadovoljna“.

Komentari