‘SVE JE POTPUNO NEBITNO’ Maja Šuput objavila prvu zajedničku fotografiju sa sinčićem

Foto: Instagram

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov prošle srijede postala je majka. U dom Šuput-Tatarinov stigao je maleni sinčić, a Maja ne krije oduševljenje što se ostvarila i u ovoj ulozi.

41-godišnja pjevačica još uvijek skriva koje mu je ime nadjenula dječaku, a jedino što je poznato jest da je ime strano. Ipak, s pratiteljima je već podijelila nekoliko fotografija na svom Instagram profilu. Nakon objave novopečenog tate Nenada Tatarinova dok u naručju drži sina, Maja je podijelila i fotografiju gdje ona uživa u trenucima maženja s malenim.

“Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku“, napisala je Maja i naišla na oduševljenje brojnih pratitelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

“Preslatki ste”, “Mazi ga i razmazi, to je ljubav”, “Nešto najljepše na svijetu”, samo su neki od komentara fanova.

Pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila i kako je izgledala netom prije poroda. S frizurom, našminkana u svijetlo plavoj bluzi, rijetko tko bi pomislio da će pjevačica roditi svakog trena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 “Doslovno par sati prije poroda skockala sam se za jedno snimanje gdje sam promovirala nešto super novo. Još vam nisam stigla reći ništa o tome, znamo svi zašto. Ali, ok, bar sam pristojno izgledala na porodu“, napisala je Maja i objavila tri fotografije.

Pratitelji nisu krili oduševljenje izgledom pjevačice, pa je u roku od manje od 24 sata prikupila gotovo 27 tisuća lajkova.


Komentari