‘SVE EMOCIJE SU TU!’ Supruga našeg poznatog nogometaša objavila fotografije s djevojačke večeri u svom rodnom gradu

Adriana Ćaleta-Car (Foto: Instagram / Adriana Ćaleta Car)

Adriana Ćaleta-Car, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara na svojem se Instagram profilu pohvalila raskošnom djevojačkom zabavom u rodnom Dubrovniku koju su za nju organizirale prijateljice. Djevojke su slavile na terasi s pogledom na more uz hrpu balona i hrane.

“Hvala najboljim prijateljicama i seki na svijetu. U cijelom ludilu, žurbi, obavljanju tekućih stvari, one te prevare… ’Ma trebaš samo nešto probati pet minuta i gotovo’, a tamo sve one, čak su i haljinu i cipele pripremile. Sve emocije su tu. Volim vas”, napisala je uz nekoliko fotografija s djevojačke, a na jednoj se vidi kako je Adriana u jednom trenutku i zaplakala.

Podsjećamo, Duje i Adriana u vezi su već godinama. Vjenčali su se u lipnju prošle godine kod matičara, a sada spremaju crkveno vjenčanje. Tri mjeseca nakon svadbe dobili su sina Maura kojeg su krstili u siječnju ove godine.

Kako Glorija ranije doznaje, drugo vjenčanje bit će 4. lipnja ove godine, točno godinu dana nakon što su se vjenčali kod matičara.

 


Komentari