Svaka svome jugu odleti: Severina i Gazdina kći nekoć su se darivale skupim poklonima, a danas je sasvim drugačija slika

Foto: Instagram

Rođendan pjevačice Severine Vučković vruća je tema na showbizz sceni ovih dana. Podsjetimo, Splićanka je pripremila slavlje za pamćenje u zagrebačkom klubu Mint. 50. rođendan proslavila je s tristotinjak prijatelja i suradnika, a među njima su bile i brojne poznate face poput Harisa Džinovića, Petra Graše i Hane Huljić, Sandija Cenova, Ane Bekute, Joška Čagalja Joleta, Marka Tolje, Matije Vujice i dr.

Ipak, jedna osoba je izostala, kao i čestitka na društvenim mrežama. Riječ je o poduzetnici Ivi Todorić, poznatoj kao “Gazdinoj kći”. Naime, Iva i Severina nekada su “žarile i palile” špicom, a u posljednje dvije godine si ne čestitaju ni rođendan, barem ne javno.

O raskolu ovog prijateljstva pisalo se još 2021., no razlog je i dalje nepoznanica. Zajedno nisu viđene već duže vrijeme, usprkos tome što je Iva nekoć bila redovita gošća na Severininim proslavama i koncertima, piše Story.

Također je bila i na Svekinom vjenčanju s Igorom Kojićem u Beogradu.

No, ono o čemu su mediji najviše pisali su skupocjeni pokloni. Iva je 2016. godine, Severini za rođendan poklonila Balenciaga cipele u vrijednosti od osam tisuća kuna. Koliko su bile bliske, svjedoči i Severinina podrška Ivi u kampanji “Spasimo Agrokor zajedno”. Tada je pjevačica pozivala svoje obožavatelje da spase radnike od otkaza.

Što je točno dovelo do pucanja prijateljstva, znaju samo njih dvije.

Komentari