‘SUZE SU MI KRENULE’ Lana Klingor ganula pratitelje: ‘Oslabila je moja majka, potrošio ju život, ali zato ima mene’

Foto: Instagram

Pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić (41), na Instagram profilu podijelila je fotografiju s majkom Sonjom na kojoj zagrljene leže na krevetu.

Ispod objave je napisala:

“Najnježnije su ruke moje majke! Jedva mi je dozvolila ovu fotku pa moram podijeliti. Moja crvenokosa Sonja. Sad je u penziji pa ju baš briga, ali svi koji je pamte, pamte je kao crvenokosu jaku ženu, koja se nesebično davala u pomoći drugima, koja pomiče planine i nema toga što ne može. Uvijek borac, uvijek na strani potrebitih i slabijih, uvijek čovjek. Oslabila je moja majčica, potrošio ju je život, sustigao parkins, ali zato ima mene, Sonju 2.0. a ta pak, kao što znate, sve što dotakne pretvori u zlato. Zato nema brige, jer jedna je mama i jedan je tata.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor)

Pratitelji su u komentarima Lani zaželjeli brz oporavak i pružili podršku. “Lana, lijepo si ovo napisala. Imaš lijepu mamu”, “Ajoj suze su mi krenule. Jedna je Sonja žena zmaj!”, “Sonja vas sve još uvijek pojede za doručak!”, “Čuvaj svoju majku najviše što možeš, ja bih dala sve da ju još jednom mogu samo zagrliti”, “Često ne znamo koliko smo bogati dok imamo sve koje volimo”, “Mame su zakon”, samo su neki od komentara.

Podsjetimo, pjevačica se nedavno javila iz jedne zagrebačke poliklinike i otkrila da je odlučila promijeniti silikone u grudima. Nakon operacije podijelila je fotografiju te priznala da je u jakim bolovima.

Komentari