Sutkinja Severini zabranila viđanje i kontaktiranje sina 200 dana

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Ova privremena mjera donesena je prije mjesec i pol dana u vrijeme kada je Severina bila u Americi na turneji.

Sutkinja Verica Nikić na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu donijela je privremenu mjeru prema kojoj će petogodišnji Aleksandar, sin Severine i Milana Popovića, živjeti jedan tjedan s majkom, a jedan s ocem.

Kako navode 24 sata, sutkinja je odlučila i da će dječak jedan tjedan u srpnju i jedan u kolovozu provesti s njom, a ostalo vrijeme s ocem. Nadalje, odlučila je i da Severina 200 dana na godinu ne smije vidjeti sina niti ga u to vrijeme, dok je s ocem, kontaktirati.

Ova privremena mjera donesena je prije mjesec i pol dana u vrijeme kada je Severina bila u Americi na turneji. Milan Popović se toga jutra pojavio na ročištu i izašao nasmijan.

Njezin odvjetnički tim na čelu s Darijem Budimirom žalio se na odluku sutkinje Verice Nikić Županijskom sudu, pišu 24 sata. Nadaju se da će taj sud do sredine srpnja odbaciti tu privremenu mjeru. Zasad dječak tjedan dana živi s majkom, a tjedan s ocem.

Srpski mediji odmah su krenuli s vijestima da je Severina izgubila skrbništvo, što je demantirao menadžer pjevačice i njezin dobar prijatelj, Tomislav Petrović.

“Nije istina da je Severina izgubila skrbništvo. Istina je da je donesena mjera koja je izvan svih zakonskih propisa i koju ne bih komentirao, a pogotovo zato što ju je donijela sutkinja Nikić”, kazao je Petrović.

Popović bez komentara

Srpski milijarder Milan Popović nije želio komentirati napise o donesenoj privremenoj mjeri prema kojoj Aleksandar boravi s njim 200 dana u godini.

“Ne želim komentirati ni jedan sudski proces koji vodim dok se ne donese konačna presuda”, kazao je Popović koji se u dosadašnjim medijskim istupima snažno zalagao za ravnopravnu roditeljsku skrb kao jedino jamstvo zdravog i sigurnog odrastanja djeteta. Popović je govorio da svako dijete treba i oca i majku jer se osjećao zakinutim. Posebno ga je smetalo što se s Aleksandrom, tvrdio je na sudu, nije mogao čuti telefonski kad bi to poželio.

Milijarder traži da dječak živi s njim te da ga Severina viđa svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. Također, Popović od pjevačice za uzdržavanje sina traži mjesečnu alimentaciju od 3500 kuna. On trenutno plaća 15.000 kuna za dijete.

Također, Popović na sudu zahtijeva i da on samostalno zastupa interese dječaka jer ga smeta to što Severina i obitelj Kojić na društvenim mrežama objavljuju fotografije Aleksandra, zbog  su Severina i Milan ispitani u srpskoj policiji.

Vještaci i socijalni radnici uglavnom ističu da je za dijete štetno da jedan tjedan provodi s majkom, a drugi s ocem.


Komentari