SUSJEDI IH PRIJAVILI ZBOG BUKE: Tatjana Dragović i njezin mlađahni dečko izazvali bijes sustanara u Dalmatinskoj

Foto: Vlaho Arbulić Instagram

Bivša manekenka Tatjana Dragović (42) i njen partner Vlaho Arbulić (30) napokon su renovirali stan. Par se na društvenim mrežama pohvalio obnovljenim stanom u Dalmatinskoj ulici čija je dugotrajna renovacija izazivala puno problema susjedima, koji su se žalili na buku.

Fotografije novouređenog stana na društvenim je mrežama objavio Vlaho. Stan je uređen minimalistički, s bijelo obojanim zidovima i namještajem modernih linija. Za uređenje stana zaslužan je dizajnerski dvojac Franić i Šekoranja.

Foto: Vlaho Arbulić Instagram

“Odavno smo završili velike radove preuređenja i sve je prošlo bez ikakvih problema i zastoja jer imamo divne susjede. Ostale su sitnice na kojima rade dizajneri Franić i Šekoranja”, rekao je Vlaho prije godinu i pol za 24sata.

Tada su se susjedi para žalili na buku, te su situaciju prijavili građevinskoj inspekciji Državnog inspektorata.

Foto: Vlaho Arbulić Instagram

“Građevinska inspekcija Državnog inspektorata zaprimila je prijavu za početak građenja te je planiran nadzor građevinske inspekcije na navedenoj adresi. Investitor je prijavio početak gradnje, a isto tako za izvođenje građevinskih radova zaprimili smo prijavu”, saznali su 24sata od Državnog inspektorata.

Dok su renovirali stan, Tanja i Vlaho živjeli su u bivšem stanu Tatjanine najbolje prijateljice Sanje Duggan na Zrinjevcu. S bivšim suprugom Franom Barbierijem živjela je u stanu u Ulici Pavla Hatza, kojeg je prodala i preselila se na kuću na Pantovčaku. Za stan u Hatzovoj Tanja je navodno tražila milijun eura, jer je puno uložila u njegovu renovaciju.

Tatjana i Vlaho u novom stanu uživat će s kćerkom Luce i Tatjaninom djecom iz braka s Goranom Ivaniševićem, Emanuelom i Amber Marijom.

Komentari