‘SURVIVOR’ Trzavice između Nađe i Milice nakon Plemenskog vijeća: ‘Svašta sam prošla s njom, i suza i riječi’

Survivor (Foto: Nova TV)

Posljednje nominacije u ‘Survivoru‘, na kojima je Mina iz crvenog tima osvojila najviše glasova te tako postala prvi duelist, podigle su prašinu zbog neočekivanog raspleta događaja.

Prvo je iznenađenje bilo uvođenje novog pravila zbog kojeg kandidati koji izgube u duelu od sada neće odlaziti kući, već će postajati dio žirija koji će u budućnosti imati vrlo važnu ulogu.

Survivor: (Foto: Nova TV)

No osim novog pravila, koje će uvelike utjecati na daljnji tijek natjecanja, na nominacijama se po prvi put na papiru našlo ime bivše košarkašice Milice iz crvenog tima. Iako je Milica izjavila da je ne zanima koji razlozi stoje iza toga da je netko odlučio glasovati za nju, situacija se zahuktala nakon što je shvatila da je taj glas došao od Nađe koju je po završetku Plemenskog vijeća tražila za pojašnjenje.

‘Svašta sam prošla s njom’

Nađa je otvoreno rekla da joj je zasmetalo Miličino kolutanje očima dok su ona i Nevena plesale na zabavi ujedinjenja, što je Milica demantirala. ‘Svašta sam prošla s njom – i suza i riječi i savjeta. Toliko sam joj puta rekla da ne trebam ja više vjerovati u nju od nje same.

Za prvi glas zaista mi je bilo svejedno, pogotovo jer je došao od nje, djevojčice koja je izgubljena, koja je došla ovdje i kojoj smo svi dali i previše na značaju da je ona izmanipulirala svima’, poručila je Milica, pa je nadodala: ‘To je kao da hraniš psa koji te kasnije ugrize.

Njihova se rasprava nastavila pred ostalim kandidatima prije početka novog izazova za plemenski imunitet, a svaka od njih iskoristila je trenutak da ispriča svoju stranu priče.

Survivor: (Foto: Nova TV)

Ostali sudržani

‘Sve što joj kažem ona u posljednje vrijeme ne prihvaća ili ima odgovor koji ne da mi se ne sviđa, nego mrzim najviše na svijetu jer ja ne podnosim laž i cijeli se život borim i branim protiv toga’, potužila se Milica, iako je upravo neiskrenost bila jedan od glavnih razloga koje je Nađa još za vrijeme glasovanja navela kao objašnjenje za svoju odluku.

Iako je Milica još jednom naglasila da je glas na nominacijama nije pogodio, Nađa je objasnila kako ona gleda na cijelu situaciju. ‘Što god da kažem, mislim da će izvući iz toga ono što želi čuti, a to je dosad bio najveći problem. Kad god smo imale priliku pričati, očekuje se od mene da kažem što mislim i da imam svoj stav. Konačno sam to uspjela, a onda baš nije završilo kako treba’, zaključila je Nađa, tvrdeći da je u nekoliko navrata od Milice čula dezinformacije.

‘Preokrene ne samo moje riječi nego cijelu priču u svoju korist. To je zaključak i zbog toga imamo sukob i uvijek ću ga imati s ljudima koji izvlače iz situacije onako kako im odgovara’, dodala je.

Survivor: (Foto: Nova TV)

Dok su se Milica i Nađa raspravljale o svojim nesuglasicama, ostali kandidati ostali su suzdržani i nisu se upuštali u raspravu, samo je Nevena kratko zaključila: ‘Nisam upućena u sve i nemam pravo uplitati se u njihov odnos. To što ima s Milicom nemam ni najmanje pravo komentirati, isto kao što ne bih voljela kad ja imam sukob s nekim da se netko treći upliće jer to donosi dodatan nemir. Ne želim ni ja u taj odnos ulaziti, one će to riješiti, siguran sam u to, a da ja nešto komentiram nastao bi još veći sukob nego Hirošima’.

Komentari