Suradnja udruge ‘ S-pas by Gloria Malin’ i agencije Degordian za ljepši Božić psima

Foto: Instagram/ spas.udruga

Gloria Malin koja u blizini Zaprešića sama brine o malom čoporu pasa želi da i vi odvedete svojeg budućeg prijatelja u stalni dom.

Uz pomoć agencije za digitalni marketing Degordian, svaki dan na službenom Instagram profilu udruge možete upoznati novog četveronožnog štićenika.

Ono što je posebno u ovim objavama su opisi pasa. Za svakog štićenika piše što ga čini drugačijim i zašto bi ga baš vi trebali udomiti.

 

View this post on Instagram

 

#CEN Kada je pronađen na ulici, dvogodišnji Cen je odmah uskočio u auto jer je znao da ide u bolje. Ovaj nježni, tolerantni pas otada nam svima pokazuje #samoljubav i zahvalnost. Tražite li psa milog karaktera, Cen je za deset! ?? #PERKS Toliko voli provoditi vrijeme u šetnji da se nećete moći suzdržati uskratiti mu je kad vam se ne da ići van. Uskoro će vam šetnja postati najdraži zdravi ritual. #CONS Cen će dušu dati za poslasticu. Svaki idući put kad stavite ruke u džepove svoje jakne, naći ćete barem jedan pseći kolačić s kojim ga želite počastiti. Osim što je kastriran, cijepljen i čipiran, Cen se uspio oporaviti od pankreatitisa. Zato jede samo posebnu low fat hranu na kojoj je njegovo tijelo jako zahvalno. Želite se brinuti o ovom slatkišu i zauzvrat dobiti svu njegovu ljubav? Javite nam se u DM!

A post shared by UDRUGA S-PAS BY GLORIA MALIN (@spas.udruga) on

“Jedna naša kolegica udomila je psa iz ove udruge. Kada smo saznali da se Gloria sama brine o njima, odlučili smo joj pomoći. Uz pomoć kreativnog tima osmislili smo video adventski kalendar inspiriran Instagram profilima sa životinjama”, rekla je Kristina Oćićek iz Degordiana.

Ovo blagdansko vrijeme možete uljepšati udomljavanjem četveronožnog prijatelja, jer ta se ljuba na kraju uvijek vraća.


Komentari