SUPRUGU HOLIVUDSKOG GLUMCA VRIJEĐALI ZBOG DEBLJINE: Odan joj je 20 godina i ne obazire se na zle jezike

Foto: Instagram

Popularni holivudski glumac, 68-godišnji Pierce Brosnan čestitao je 58. rođendan svojoj supruzi Keely Shaye Smith i posvetio joj emotivnu objavu putem Instagrama.

Iako je njegova supruga često bila meta zlobnih jezika u Hollywoodu zbog viška kilograma, glumac je još jednom dokazao koliko ju voli, te je raznježio sve obožavatelje na društvenim mrežama svojom objavom.

“Moja predivna ljubav Keely napravila je jučer 58. putovanje oko sunca. Uživala je u plivanju i kokosovoj vodi. Bio je to najsretniji rođendan”, napisao je glumac ispod fotografije koju je posvetio svojoj boljoj polovici.

Par je fotografiju snimio na Havajima, a u braku su više od dva desetljeća. Par se vjenčao u glumčevoj rodnoj Irskoj, a upoznali su se 1994.godine dok je Pierce glumio Jamesa Bonda.

U braku su dobili 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnju Paris, a iz prošlog braka glumac ima i 36-godišnjeg Seana kojeg je dobio s bivšom suprugom Cassandrom.

Naime, 1987. godine, dok je Pierce snimao film “The Deceivers”u Indiji, njegova se tadašnja supruga Cassandra teško razboljela. Dijagnosticiran joj je rak jajnika, a preminula 1991. godine u 43. godini života.

Glumac se tad teško nosio s tragedijom, pa skoro upao u depresiju. Već 1994.godine upoznaje sadašnju suprugu i novinarku Keely u Meksiku, a u bračnu luku uplovili su 2001.godine.

Pierce je sam priznao više puta u javnosti kako ga je ona spasila nakon Cassandrine smrti, te da svoju suprugu “ne bi mjenjao za stotinu zgodnijih holivudskih žena”, jer je odan samo njoj do kraja života.


Komentari