Tko je supruga Harisa Džinovića koja je mamila poglede na Severininom tulumu? Njene kreacije obožavaju hollywoodske zvijezde

Foto: Cropix

Melina Džinović, modna dizajnerica i vlasnica brenda Hamel te supruga legendarnog bosanskohercegovačkog pjevača Harisa Džinovića, zabljesnula je na velikom rođendanskom partyju povodom Severininog 50. rođendana. Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom Melinom, koja je u haljini sa seksi prorezima ukrala show.

Melina, koja se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, rekla je sudbonosno ‘DA’ pjevaču hitova ‘Pariške kapije’ i ‘Muštuluk’ 2014. godine u Dubrovniku nakon 11 godina veze. Njihova 29-godišnja razlika u godinama im nije problem, a zajedno imaju i dvoje djece, sina Kana i kćer Džinu. Kako je jednom prilikom izjavila za Kurir, Haris joj je izričito zabranio jednu stvar:

“Moj suprug ne dozvoljava promjenu boje, dužine, ničega. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvijek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće”, priznala je Melina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Haris Džinović (@harisdzinovic_official)

Dizajnerica je popularnost stekla u Hollywoodu među najpoznatijim filmskim i glazbenim zvijezdama, a na listi svjetski poznatih imena koje su nosile njezine modele našle su se Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Gal Gadot, Kate Beckinsale, Britney Spears, Mariah Carey, Pamela Anderson.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HAMEL (@hamelofficial)

Koliko se njen rad valorizira u modnim krugovama, svjedoči i priča da je Melina jednom prilikom otputovala u Los Angeles kako bi osobno napravila haljinu za Sharon Stone.


Komentari