SUPRUGA DUJE ĆALETE CARA POKAZALA NJEŽNU STRANU: Pozirala sa sinčićem pa otkrila dom

Foto: Instagram

Supruga hrvatskog nogometaša Duje Ćaleta Cara, Adriana (29) često na društvenim mrežama dijeli trenutke svoje obitelji, a ovog puta je otkrila i kutak svojeg luksuzno uređenog doma.

Magistra prava je ovom prilikom pokazala preslatko uređenu sobu svoga novorođenog sinčića Maura te oduševila pratitelje. Cijela soba ukrašena je motivima životinja, posebice žirafama te zemljanima tonovima.

“Laku noć”, napisala je Adriana ispod fotografije na kojoj drži Maura u zagrljaju te ga uspavljuje a pratitelji su odmah pohvalili interijer sobe.

Među prvima se javila i njena prijateljica, Iva Šarić koja je također nedavno dobila sina s nogometašem Brunom Petkovićem.

“Aw, savršeni”, napisala joj je Šarić pa dodala emotikone srca.

Podsjetimo, par se vjenčao ovog ljeta na intimnoj ceremoniji u njezinom rodnom Dubrovniku i to tri mjeseca nakon zaruka. Inače, Adriana je rodila sina Maura u Marseilleu, gdje Duje igra za Olympique de Marseille.

Na društvenim mrežama supruga Ćaleta Cara u posljednje vrijeme sve češće suptilno otkriva interijer svoga doma, pa je tako podijelila još jednu fotografiju na kojoj se vidi dnevni boravak njihove obiteljske kuće u Francuskoj. Po svemu sudeći lijepa Adriana voli zemljane tonove i luksuzni namještaj. Par živi na relaciji Marseille – Dubrovnik.


Komentari