SUPRUGA BIVŠEG PREMIJERA: Otišla pod nož van radnog vremena bolnice? (FOTO)

Goran Stanzl/PIXSELL/Boris Scitar/PIXSELL

Čini se kako je Sanja Musić Milanović odlučila otići pod nož.

Naime, supruga bivšeg premijera na fotografijama koje su snimljene do 2012. ima doista izražene podočnjake.

Međutima, na fotografijama snimljenim nakon tog perioda “vrećice” ispod očiju posve su nestale, a sudeći prema pričama iz kuloara, Sanja Musić Milanović uklonila ih je estetskom operacijom jer je dugo bila nezadovoljna zbog tog estetskog problema, pišu 24 sata.

Photo: Boris Scitar/PIXSELL
Photo: Boris Scitar/PIXSELL

Njihovi izvori kažu kako nije išla privatnom estetskom kirurgu, što je inače uobičajena praksa kod ovakvih zahvata jer se podočnjaci ne smatraju medicinskim problemom te se ne mogu korigirati na uputnicu i u bolnicama javnozdravstvenog sustava.

Potvrdan odgovor dobili su i u HZZO-u koji im je obrazložio kako HZZO ne osigurava plaćanje estetskih zahvata, osim u slučaju estetske rekonstrukcije kongenitalnih anomalija, rekonstrukcije dojke nakon mastektomije i u slučaju teških ozljeđivanja.

Nakon 2012. godine lice supruge bivšeg premijera vidno se promijenilo, a podočnjaci koje nije mogla sakriti su nestali.

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Budući da je  estetski zahvat na Sanji Musić Milanović navodno obavljen u javnoj bolnici izvan radnog vremena, Ministarstvo zdravlja potvrdilo nam je da će se pozabaviti ovim slučajem i utvrditi sve okolnosti, a očitovanje su zatražili od bolnice gdje je zahvat navodno obavljen.

“Informacije iz vašeg upita nisu točne. Vjerujem da kao i svaki drugi građanin imam pravo na liječenje, kao i na privatnost zdravstvenoga kartona”, odgovorila je Sanja Musić Milanović za 24 sata.

Estetske zahvate koje ne financira HZZO moguće je obaviti tako da ih platite u cijelosti , rekli su u ravnateljstvu javne bolnice koja se Ministarstvu mora očitovati o ovom slučaju. No na pitanje je li platila zahvat, supruga bivšeg premijera nije ponudila odgovor.

Operaciju je, navodno, dogovorio jedan od ključnih ljudi zdravstva u to vrijeme, a uz liječnika anesteziologa i sestru instrumentarku, obavio ju je predstojnik jedne od klinika u velikoj zagrebačkoj bolnici.

Ravnatelj bolnice i liječnik koji je navodno obavio zahvat zbog prava pacijenata nisu davali nikakve komentare.

 


Komentari