Suprug Monike Kravić povodom rođenja sina: ‘Presretni smo’

Monika i Fran Olujić u braku su dobili sina Ivana (Foto: Bojan Zibar/Press)

Monika Kravić, kreativna producentica na narodnom, novinarka i stilistica i zagrebački odvjetnik Fran Olujić, postali su roditelji sinčića Ivana. Moniki je ovo treće dijete, prva dva sina dobila je u braku s Mariom Mamićem.

Sreću povodom rođenja sina 44-godišnji zagrebači odvjetnik nije krio. ‘I Monika i beba su, hvala Bogu, u najboljem redu. Presretan sam. Sve je prošlo kako treba i bez ikakvih komplikacija. Odlučili smo da se sinčić zove Ivan. Rođen je u poliklinici Podobnik i to je sve što bih htio reći na tu temu. Ne bih volio raditi od toga medijski spektakl jer najvažnije je da je sve super prošlo”, kratko je prokomentirao za Jutarnji list.

Beba Ivan došao je kao kruna petogodišnjoj ljubavi Frana i Monike, koja traje od jeseni 2019. godine.  Zaruke su ‘pale’ tijekom putovanja u tropske krajeve, a vjenčanje kod matičara uslijedilo je nakon tri mjeseca. Bivša tv voditeljica tada je zablistala u vjenčanici modne kuće Safiyaa, a poseban emotivni značaj za nju je tada imao njen vjenčani buket. U njemu je na poseban način odala počast pokojnoj mami Miri koja je preminula prije četiri godine, a u spomen na nju u buketu su bile tri orhideje.

 

 


Komentari