‘SUPER JOJ JE NOVI MUŽ, ODIGRAM TENIS S NJIM!’ Hrvoje Šalković progovorio o odnosu s bišom suprugom Anom Gruicom

Hrvoje Šalković (Foto: Instagram / Hrvoje Šalković

Pisac, putnik i poduzetnik, Hrvoje Šalković (48) progovorio je o odnosu s bivšom suprugom, glumicom Anom Gruicom (39), koja je sada u braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem.

“Funkcionira sve super, toliko dobro da je meni čak to neugodno i pričati. Meni je to sve normalno, mi ručamo svi skupa, mi se čujemo, mi se družimo. Super joj je muž novi, odigram tenis s njim”, ispričao je Šalković za RTL Exkluziv.

Inače, Ana i Šalković u vezi su bili od kraja 2014. godine do 2017. Godine 2015. dobili su sina Marata. Ljubav prema putovanjima Hrvoje je prenio je i na sedmogodišnjeg sina Ivana Marata, kojem se najviše svidio Dubai.

“Sad mi je totalni gušt sa sinom putovati, bili smo skupa na Tenerifima, u Dubaiju, na skijanju u Italiji, sad sam nam uplatio Zanzibar. Obožava putovanja, jedva čeka, pita kamo ćemo dalje, sve mu je to fora i zanima ga. Meni je velika želja da otputuje u svijet kad odraste da mu pokažem džamiju i hram i crkvu i crnca i bijelca i budista, eskima da to sve vidi nauči i upije. Te kulture ga zanimaju, atlase lista, globus vrti, pokazuje prstom, pita di je što je”, ispričao je Hrvoje o svom sinu.

Šalković kaže da je Ivan Marat većinu vremena kod mame pa su odlučili da će u Splitu ići i u školu.

Ivan Marat govori splitskim i zagrebačkim dijalektom te naravno navija i za Dinamo i Hajduk. “Ide u vrtić i u Zagreb i u Split, naravno da je primarno Split što je razumljivo da je kod mame većinu vremena, ali je i jako puno u Zagrebu i čovjek priča dva dijalekta, ja mu oblačim jaknu mama jaketu, ja mu vežem žnirance mama špigete, sve je duplo”, kazao je Hrvoje.


Komentari