Sukobi i novo ispadanje: Hrvoje napustio Survivor nakon okršaja s Nađom, odbrusio i Milici

Foto: Nova TV

Dramatični sukob u nominacijama, pratio je Hrvojevo ispadanje u petom tjednu Survivora.

Sve je počelo sa izazovom za osobni imunitet kojemu je nakon poraza od plavog tima, pristupio crveni.

Nakon što je Branko osvojio imunitet i osigurao ostanak u emisiji, osattak crvenog tima sudjelovao je na prilično burnim nominacijama.

Isprva je iznenadilo što je Nađa ponovno nakon prošlog tjedna, opet završila u duelu putem glasanja njenog tima, ali sve je to palo u drugi plan zbog burne svađe u plavom timu, između nominiranog Hrvoja i Milice.

Nakon što je Milica javno izjavila da Hrvoja smatra budalom jer mu je uvijek sve smiješno, njegov odgovor je bio brutalan.

“Ne znam koliko smisla ima da muha objašnjava pčeli da je med bolji od drekeca“, rekao je hrvoje nakon što se zahvalio na komentaru, a Milica, začudo nije ništa odgovorila, iako je poznata da nema dlake na jeziku.

No, ovaj puta ga je samo strijeljala ubojitim pogledom.

Konačno, uslijedio je dueal Hrvoja i Anđe, gdje su na drvenoj konstrukciji testirali svoju sposobnost održavanja ravnoteže, stojeći pritom samo na petama.

Još prije duela, Hrvoje je rekao kako neće popuštati dama, ali se također i prije dueal praktički oprostio od Survivora, nazvaši svoju avanturu kratkom, slatkom i poučnom.

 „Hvala vam što ste me primili i što sam postao dio vašeg plemena. Znam da je došlo do nekih situacija gdje se moralo nominirati i gdje sam ja nominiram, ali sam stvarno zadovoljan odlukom i hvala vam na svemu, ljudi moji, vidimo se u Hrvatskoj“, rekao je Hrvoje uoči duela.

Iako nije želio popuštati kandidatkinjama, Nađi to nije ni trebalo. Iako je crveni tim uvijek doživljava kao najslabiju kariku, Nađa je ostala koncentriranija od Hrvoja i ponovno odnijela pobjedu, čime je Hrvojeva pustolovina, doista bila kratka.

Time se broj članova u plavom timu nastavio smanjivati, čime će im biti još izazovnije nastaviti okršaje s crvenim timom.

„Hrvoje očito nije shvatio bit Survivora da ovdje opstaju i pobjeđuju samo najbolji. Ovo nije mjesto za ljude koji odustaju. Ovo je mjesto za ljude koji se bore do samog kraja“, zaključio je Mario ugasivši Hrvojevu baklju.

Komentari