STRPAO JE SAMANTU U GEPEK! Neven je kreativan ljubavnik: ‘Imam fetiš, to neko vezanje, plašenje s koprivom’

Foto: RTL

Neven Landek, 26-godišnjak iz Opatinca kraj Ivanić Grada najmlađi je farmer 13. sezone showa ‘Ljubav je na selu’, a svakako je i jedan od najzanimljivijih. Nedavno je otkrio svoj neobičan ‘kopriva fetiš’, a pri samom predstavljanju ispričao je nesvakidašnju priču s – gepekom, u koji je jučer na ‘romantičan dejt’ odveo Samantu. Međutim, dok na malom ekranu gledamo njegove ljubavne avanture, na društvenim su mrežama ‘procurile’ proruke koje pokazuju s kim je zapravo Neven završio.

“Imam svoj fetiš, to neko vezanje, plašenje s koprivom. Možda bi im se svidjelo to, a možda i ne bi”, zaključio je Neven, koji prije showa i nije imao baš sreće u ljubavi. Uhvatio je djevojku u prevari, no način na koji je to otkrio, odnosno dokazao, poprilično je zanimljiv.

Nakon tri godine posumnjao je da mu je draga nevjerna, pa joj se sakrio u gepek prije nego što je išla na spoj s ljubavnikom. Sumnje je tada potvrdio, a to ga je toliko povrijedilo da je od showa bio – solo.

“Suočio sam se s njima. Priznala je da sve traje četiri mjeseca. Slomila mi je srce, ali nisam prestao vjerovati u pravu ljubav”, rekao je Neven koji je na farmu poveo  Marijanu, Vjeranu i Samantu.

Ipak, slomljeno srce, barem se tako čini, zacijelila mu je upravo Samanta koju je poveo na vožnju u – gepeku. Neobičan dejt završio je strastvenim poljupcima. ”Za ostale djevojke ne znam gdje su bile, ali meni je bilo dovoljno da sam bio sa Samantom u gepeku”, otkrio je farmer, a i Samanta je bila oduševljena. ”Posebna vrsta romantike. Definitivno preporučujem ljudima poljupce u gepeku”, zaključila je Samanta, koja se predstavila kao YouTuberica.

Ipak, show je sniman prije godinu dana, a u međuvremenu su procurile poruke koje je Neven razmjenjivao s prijateljicom Katarinom koja je dočekala djevojke. One su joj se nisu baš svidjele te je odmah izjavila kako ne vjeruje da su to djevojke za njega. Gledateljima je čak djelovala malo i ljubomorno, pa su mnogi pomislili da će Neven na kraju završiti s njom, a čini se da su – bili u pravu.

Iako se natjecateljima ne mogu u potpunosti vidjeti profili na društvenim mrežama, neki ipak nisu uspjeli sakriti baš sve. Tako se na Nevenovom profilu mogu pronaći fotografije, koje sugeriraju da Neven zbilja ima neke fetiše, dok je Katarina na svome profilu objavila zanimljivu Nevenovu poruku.

Foto: Facebook screenshot

“Neće te slomiti ljubavi nitko”, poručio joj je romantični Neven, koji je nakon te poruke podijelio i neobičan screenshot ljubavnih poruka upućenih od stanovitog Maria, no nije poznato jesu li to poruke upućene Katarini, pa je Neven htio poslati i poruku “suparniku”, ili je pak riječ o screenshotu kojim iskazuje svoju ljubav Katarini.

 


Komentari