STRAVIČAN MISTERIJ SMRTI AMERIČKE GLUMICE: Ubili je suprug i majka? Otac pokušavao dokazati istinu

Foto: kolaž

Smrt američke glumice Brittany Murphy koja je iznenada preminula u 32. godini života još i danas ostaje misterija budući da je njena smrt ostavila stotinu pitanja, a okolnosti pod kojim je umrla nikada nisu dovoljno istražene.

Još danas smrt ove glumice budi razne teoriije zavjere, a 2020. godine izašao je  dokumentarac Brittany Murphy: An ID Mystery te otvorio nova pitanja i sumnje da je nesretna glumica zapravo ubijena.

U dokumentarcu je prikazano njezino djetinjstvo te cijeli život, a obožavatelji još uvijek ne mogu prežaliti svoju filmsku miljenicu koja je utjelovila mnoge holivudske uloge, a gotovo uvijek je imala “slatke uloge” koje su savršeno pristajale njenom nevinom izgledu i plavoj boji kose.

Glumica je preminula 20. prosinca 2009. a njezina majka pozvala je hitnu pomoć vapeći za pomoć jer se glumica navodno srušila u kupaonici.

“Netko je umro”, vrištala je njena majka kada je nazvala 991. pa dodala: “Ohh, moja kćer je umrla.”

“Zašto je svoju kćer nazvala ‘netko’, “ovo je zaista vrlo čudan poziv”, “kada ti dijete umire sigurno nećeš reći da ‘netko’ umire-ovo nema smisla”, “jednostavno prečudno”, komentirali su obožavatelji nakon dokumentarca.

Osim toga, u dokumentarcu se može primjetiti kako je glumica od malih nogu imala san postati poznata i uspješna glumica. Majka Sharon bila je irsko-istočnoeuropskog porijekla, a otac Angelo bio je Talijan. Roditelji su joj se razveli ubrzo nakon njenog rođenja. S ocem je imala malo kontakata, jer je on kasnije zbog reketarenja završio u zatvoru. Odrasla je na nekoliko mjesta diljem SAD-a, međutim s majkom se preselila u Los Angeles gdje je počela graditi karijeru glumice. Vrlo rano primijećen je njen glumački talent, a do 14. godine već je imala menadžera. Tamo je upoznala budućeg supruga, scenarista Simona Monjacka za kojeg se vjenčala, ali nije imala djece.

Samo 17 dana prije smrti, glumica je na premijeri filma izjavila da iduće godine planira biti majka. Cijeli Hollywood ostao je šokiran 2009. godine nakon što se proširila vijest da je mrtva.

Njezin muž Simon nije želio dopustiti istražiteljima da naprave obdukciju, međutim na koncu je obavljena i otkriveno je da je glumica umrla od upale pluća s drugim stanjima, uključujući anemiju te trovanje lijekovima.

Zanimljivo je kako je njezin muž Simon Monjack preminuo od istih simptoma samo pet mjeseci nakon glumice.

Otac glumice Angelo Bertolottija do svoje smrti je sumnjao da je njegovu kćer ubila supruga Sharon Murphy te da je Simon sudjelovao s njom u svemu pa je na koncu vjerojatno ubila i njega.

Najbizarnija stvar nakon smrti glumice jeste da su njezina majka i suprug imali turneju u kojoj su gostovali u američkim emisijama i pričali o njenoj smrti. Postoje nagađanja i da su djelili krevet nakon što su se uselili u kuću Brittany Murphy još dok je bila živa.

Foto: Screenshot


Komentari