STRAŠNA ISPOVIJEST SA SVETOG DUHA: Naša poznata glumica progovorila o tome što joj se sve događalo nakon poroda

Foto: Instagram

Lana Gojak Bajt prvog dana kolovoza rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu Pinu. Glumica je na Instagram storyju otkrila da su morali ostati u bolnici duže od predviđenog, pa je usput dala pratiteljicama priliku da je pitaju što god ih zanima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

Brojni pratitelji su joj postavili pitanja vezana za porod, a mnoge je zanimala zašto je još u bolnici, pa je pojasnila: “Zato što se ispostavilo da mi je CRP jako visok, kao i mojoj curici”.

Foto: Screenshot

“Moja ideja je bila biti što duže u kući uz muža, u oksitocinskoj atmosferi, šetati, tražiti odgovarajuće pozicije, opuštati se, izdržavati do trenutka kada procijenimo da je vrijeme za rodilište. Realnost je bila duga noć, ja vezana na CTG, bez neke mogućnosti kretanja, konstantna vriska žena u porođajnim mukama, ali bio je vaginalni porod kao što sam željela”, napisala je glumica poznata po ulozi iz serije ‘Ne daj se, Nina’.

Foto: Screenshot

“Došla sam oko 5 popodne s laganim trudovima, rodila prije 10 ujutro. Cijelu noć sam slušala meditacije, disala, čak sam čitala i knjigu, a onda kad se zahuktalo sam lupila glavom o zid od bolova i tražila epiduralnu”, rekla je.

Foto: Screenshot

Zbog povišenog CRP-a i testa na koronu koji nije bio gotov njezin suprug nije mogao biti uz nju na porodu.

Foto: Screenshot

“Trudovi su mi krenuli za vrijeme šetnje Maksimirom. Nisam bila sigurna jesu li pravi. Došla sam kući, odspavala sat vremena i probudila se s temperaturom 38 i treskavicom. Zvala sam doktoricu i rekla mi je da krenem u bolnicu na pregled. Ispostavilo se da sam otvorena 4 cm i da me žele zadržati. Uostalom bila sam 40+5. Nisam htjela nikakve intervencije pa smo čekali da krene”, iskrena je 37-godišnja Lana.

Foto: Screenshot

“Dok sam ju dobila prošao mi je život pred očima, a kad sam ju dobila bila sam na vrhu svijeta. Sam izgon je trajao kratko. Svega nekoliko trudova i beba je bila vani. Stavili su mi je na prsa i onda je krenuo show program. Prvo su mi se počele tresti noge, zatim cijelo tijelo, vilica, tlak mi je porastao, nisam mogla disati. Tresla sam se toliko da mi je beba skoro ispala iz ruku. Dali su mi dolatin i tu sam se napokon umirila. Bilo je jako grdo iskustvo”, napisala je.

Foto: Screenshot


Komentari