‘STRAH MI SE UVUKAO U KOSTI’ Poznata glumica o najgorem danu u životu: ‘Kao da nisam sva svoja ni u tijelu, ni u glavi’

Screenshot: YouTube

Poznata glumica Ivana Roščić u svibnju je prošle godine pretrpjela prsnuće aneurizme u mozgu. Hitno je operirana, liječnici su joj spasili život, a oporavak, priznaje, još uvijek traje.

‘Imala sam sreće što su moje kognitivne funkcije ostale dobre, iako dva-tri mjeseca nakon operacije nisam dobro vidjela, no i to se korigiralo. Nestale su i neke neurološke smetnje koje sam samo ja prepoznavala’, rekla je glumica u intervjuu za Story.

‘Osjećala sam se kao da sam bila dva metra iznad zemlje, ali i kao da nisam sva svoja ni u tijelu, ni u glavi – ni u čemu’, prisjetila se.

Iako pozitivno i hrabro pristupa situaciji, priznaje da je na nju ostavila posljedice.

‘Lagala bih kad bih rekla da nemam nikakav strah, neočekivano mi se strah uvukao u kosti otkad sam izišla iz bolnice jer sam se počela osjećati nesigurno. Dogodili su mi se jaki panični napadaji koji su me izbijali iz cipela. Isprva sam si govorila: ‘Živa sam, dobro je, idemo dalje’, no očito je psiha naknadno reagirala’, ispričala je Ivana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Roscic (@lunimegumi)

Otkrila je i da prije nesretnog događaja nije imala simptome, (glavobolju, visoki tlak)… Suprug Marko joj je, kaže, najveća podrška u procesu oporavka, a njihova djeca Toma i Margita nisu ni svjesni što se zapravo dogodilo.

‘Moja djeca, srećom, nisu bila svjesna što se dogodilo. Bili su u vrtiću, Marko im je rekao da sam u bolnici jer sam pala, a kad sam izišla, s obzirom na to su jako mali, nismo ih htjeli ničim plašiti’, ispričala je Roščić.


Komentari