Stoka o odnosu sa suprugom: ‘Ona mene puni, ja nju punim, a zajedno nas puni Gospodin i molitva‘

Foto: Instagram

Poznati reper Mario Ivanović Stoka otvoreno govori o tome kako je vjera promijenila njegov život.

U devedesetima kada je bio na vrhunsku svoje karijere, Stoka je upao u pakao droge, a s ovisnošću se borio 18 godina. No spas je pronašao u vjeri, a velika podrška mu je i supruga Jasna s kojom je u braku tri godine. Duhovnost je danas dio njegove svakodnevnice. Svaki  dan počinje misom i navečer sluša duhovno štivo. Zatim si pusti 4-5 krunica i spava do jutra, kaže.

“Ja i ona, ona mene puni, ja nju punim, a zajedno nas puni Gospodin i molitva. Tako lakše idemo kontra nekih problema, spoticanja – on nam daje snagu, prije svega njoj snagu da mene trpi, a nadljuska snaga treba da bi se mene trbilo”, izjavio je Stoka u RTL Exkluziv.

Druži se i s Alanom Hržicom, pjevačem koji se dugo godina bavi duhovnom glazbom, ali i suprugom Marije Husar Vjekom. Oni isto kao i on, žive u vjeru.  Iza sebe ima i uspješnu predstavu u kojoj priča o svojoj borbi s ovisnošću i vjeri koja ga je spasila. Stoka priprema i album duhovne glazbe.

“Kroz duhovnu glazbu mogao bih sve to još dignuti na novu razinu jer osjećam da Bog kroz mene nekom želi dati motivaciju da sam potraži pomoć i da se bori”, kazao je Stoka.

Osim pripreme novog albuma, Marin ima i svoj YouTube serijal, a snimio je i singl El animal kojeg je posvetio Filipu Hrgoviću.

“Bila mi je želja Filipu Hrgoviću posvetiti jednu pjesmu. Ne poznajemo se nešto pretjerano dugo, ali kliknuli smo si. On je jedan koji je svojim radom i trudom došao tu di je”, pojasnio je reper koji danas sve više cijeni ljude koji traže spas u Bogu.

Komentari