‘ŠTO UČINI OD SEBE’ Barbara Kolar objavila fotku staru 25 godina, obožavatelji u šoku

Izvor: Instagram

Najpoznatija HRT-ova voditeljica, Barbara Kolar i ove će godine preuzeti voditeljsku palicu najuzbudljivijeg glazbenog događaja u Hrvatskoj “Dora”. 50-godišnjakinja ne krije uzbuđenost dok iščekuje taj dan, a dok čeka, pratitelje uveseljava fotografijama na svom Instagram profilu.

Ovoga puta, prisjetila se itekako mlađih dana, gdje je gotovo neprepoznatljiva. S kraćom tamnijom kosom i gotovo bez šminke, Kolar je u opis fotografije kratko napisala “kakav blast from the past”. Fotografija je nastala prije 25 godina.

Screenshot Instagram

Otkako je na HRT-u, Kolar je gledateljima poznata kao simpatična plavuša, a početkom 2000tih “furala” je i zavodljiv dekolte. Tada joj je stilist bio Neven Ciganović, a voditeljica se rado prisjeća tih dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

“Moram priznati, i meni je to bilo jedno od najdražih snimanja. Tada smo bogme zakucali s tim snimanjem, nije bilo dalje. To su bila vremena bez photoshopa, ali iako je danas drugačije, nema tog photoshopa koji može nadomjestiti tvoj šarm i prikriveni seksepil draga”,  poručio joj je Cigi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

Danas je Kolar prepoznatljiva po nikad tanjem struku, a mnogi joj pratitelji često zamjeraju pretjeranu mršavost i izražavaju brigu. Usprkos kritikama voditeljica ne skida osmijeh s lica..

“Jako si zgodna, ali nemoj više mršavjeti. Sada ti fali koja kila”, “Što učini od sebe”, samo su neke od kritika na račun izgleda voditeljice.

Komentari