‘ŠTO TI IMAŠ S NAMA? U KANADI SI!’ Vlatka Pokos komentirala lokalne izbore pa uzburkala strasti

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos već neko vrijeme živi u dalekom Torontu u Kanadi, gdje radi u u modnoj industriji kao “style advisor”. Konkretno je zadužena za Yves Saint Laurent, a radi i s Diorom, Fendijem i Chanelom, a ne krije da je sretna i ispunjena.

Iako će uskoro dobiti i kanadsko državljanstvo, Pokos i dalje Hrvatsku smatra svojim domom. Tako je na svog Instagram profilu podržala platformu Možemo! i čestitala Tomaševiću i Ivici Puljku na pobjedi u utrci za gradonačelničku fotelju u Zagrebu i Splitu.

“Prekrasan dan. Ima nade”, napisala je Vlatka uz heshtagove novopečenih gradonačelnika.

Na fotografiji je pozirala u elegantnom izdanju s tamnim naočalama zbog čega je naišla na brojne komplimente na račun svoga izgleda. Ipak, bilo je i onih koji su je kritizirali zbog političkog odabira.


 “Oprosti, Vlatka, ali što ti imaš s nama? U Kanadi si. Ne trebaš se tu vraćati, jer tu je loše. Nikako za tvoj profinjen ukus”, upitao ju je jedan pratitelj, a Pokos mu je brzo odgovorila.

“Ja sam u Kanadi, da. To ne znači da sam prestala voljeti svoju domovinu i sve ono dobro u njoj. Sretna sam zbog pozitivnih promjena! I bilo bi lijepo riješiti se upravo ovakvog mentaliteta”, napisala je Vlatka, a komentator joj se ispričao.

“Ovo nije bilo zlonamjerno i upućeno tebi, Vlatka, već rečeno u smislu da nema tu u Hrvatskoj baš promjena za boljitak. Možda na prvu ruku, a poslije opet sve isto. Možda sam se krivo izrazio, ali Hrvatska je poseljačena. Jako malo je finih ljudi i nemaš za čim žaliti. Ok je da voliš domovinu i svako ti dobro želim od srca. ispričavam se ako sam te uvrijedio krivo se izražavajući. Nije mi bila namjera”, napisao joj je u isprici.

Komentari