Što su sve spremni gosti učiniti i hoće li znati udovoljiti Direktoru svemira?

Već od prve minute zabavnog showa ‘Direktor svemira’, koji večeras kreće s emitiranjem od 21 sat, svoje kreativno umijeće dokazivat će iz epizode u epizodu poznati gosti Ivana Šarića, direktora svemira i njegova pomoćnika, Luke Petrušića.

Lidija Bačić, Ana Begić Tahiri, Enio Meštrović, Igor Drljo i Ante Travizi večeras će se naći u nezavidnoj situaciji – sve što im Luka da u zadatak morat će izvršiti kako znaju i umiju! Bit će tu nerviranja, ali i puno smijeha, naročito kada im zada da moraju nazvati pizzeriju i naručiti pizzu bez da koriste određene riječi. Pizza koju će naručiti treba biti jumbo, vegetarijanska s feferonima i slaninom, bez rajčice i sira. I ne samo to, ne smiju koristiti riječi kao što su jumbo, vegetarijanska, pizza, kulen, slanina, rajčica, sir! Tko će se najbolje snaći u ovom nimalo normalnom, ali ni lakom zadatku, gledatelji će doznati večeras.

Osim mnogih ludih i otkačenih zadataka koji ih očekuju, poput onog da se moraju kamuflirati kako ih direktor ne bi uspio pronaći na fotografiji, ili da naprave spravu za katapultirati kokos, kandidati će Šarića svaku epizodu morati impresionirati stvarima koje će mu donijeti na zadanu temu. Tema u prvoj epizodi bit će: donijeti najvažniji dokument.


Komentari