Što su Olsen blizanke i zvijezde serije ‘Puna kuća’ rekli o smrti komičara Boba Sageta (65)

Foto: YRT news

Brojni glumci Full Housea, uključujući Mary-Kate i Ashley Olsen, odali su počast Bobu Sagetu, pokojnom komičaru i glumcu koji je glumio Dannyja Tannera u seriji. Glumac omiljene američke televizijske serije preminuo je u 65.-oj godini života.

Saget je pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi na Floridi u Ritz-Carltonu u Orlandu u nedjelju, nakon nastupa u Jacksonvilleu na Floridi u subotu.

Potvrđujući njegovu smrt, Sagetova obitelj je u izjavi rekla: “Bio nam je sve i želimo da znate koliko je volio svoje obožavatelje”.

Evo što su Sagetove kolege iz Full Housea rekli o njegovoj smrti.

Mary-Kate i Ashley Olsen

Popularne blizanke glumile su Sagetovu kćer u Punoj kući (Michelle Tanner), pa su se oglasile povodom njegove smrti: “Bob je bio velik čovjek, suosjećajan i velikodušan. Tužne smo što više nije s nama, ali znamo da on će i dalje biti uz nas kako bi nas vodio kroz život kao i uvijek”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mary-Kate Olsen (@marykateeolsen)

John Stamos

Glumac koji je u seriji glumio Jesseja Katsopolisa (ujaka Jessea) u ponedjeljak je tvitao: “Slomljen sam. Slomljen sam. U potpunom sam šoku. Nikada neću imati drugog prijatelja poput njega. Toliko te volim Bobby. “

Dave Coulier

Coulier, koji je glumio Joeyja Gladstonea (Uncle Joey), također je podijelio status na Twitteru.

“Srce mi je slomljeno. Volim te, Bobe. Tvoj zauvijek brat, Dave”, napisao je glumac.

“Nikad te neću pustiti, brate. Volim te”, dodao je u naknadnom tweetu i Instagramu, te podijelio sliku sebe i Sageta.

Candace Cameron Bure

Glumica koja je u seriji glumila Sagetovu najstariju kćer (D.J. Tanner) objavila je da “nema riječi” u objavi na Twitteru.

“Ne znam što da kažem. Nemam riječi. Bob je bio jedan od najboljih ljudi koje sam ikada upoznala u svom životu. Toliko sam ga voljela”, poručila je na Twitteru.

Andrea Barber

Barber, koja je glumila Kimmy Gibbler u Full Houseu, podijelila je podužu objavu na Instagramu. Progovorila je o svojoj ljubavi prema pokojnom komičaru i “najvećoj lekciji” koju je naučila od njega.

Glumica je napisala: “Imao je najveće srce od svih u Hollywoodu. Shrvana sam što ga više nikada neću moći zagrliti”.

“Ovo je najveća lekcija koju sam naučila od Boba Sageta – ne ustručavaj se reći drugima koliko ih voliš. Bob zna koliko ga obožavam.

“Odmori se dobro, dragi prijatelju. Ne sumnjam da nasmijavaš sve gore na nebu dok ih obrazi ne zabole, baš kao što si i ti ovdje nasmijavao nas na Zemlji”, zaključila je Barber.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Barber (@andreabarber)


Komentari