Što se to događa noću u jednom zagrebačkom shopping centru?

FOTO: STAR MEDIA

Ako ste se ikada zapitali što se događa noću u shopping centrima, kad se ugase sva svjetla,
kad nema niti jednog automobila u podzemnoj garaži i dok su svi već duboko u snu, odgovor imaju članovi grupe Bang Bang, koji su kamerama zabilježili čudne aktivnosti jedne spremačice. Nije u pitanju ekranizacija nekog Marvelovog stripa ili nova priča o superjunaku, već spot za novi singl Bang Banga ”Superstar”, a koji dolazi nakon njihovog odličnog velikog koncerta u Tvornici kulture.

Hrvoje Prskalo nespretni je i zaljubljeni šef osiguranja, Vedran Kovačić "Beli" nervozni zaštitar, Damir Medić vrijedan serviser, Ivan Havidić beskućnik, Mihael Kurjančić nemarni kupac koji u zadnjim sekundama trčeći izlazi iz centra, a Lara Antić je povučena spremačica koja se u noćnim satima baca na čišćenje te postaje Superstar. Večer se pretvara u najluđu noć kojom vlada superstar spremačica.

Glazbu i tekst pjesme "Superstar" potpisuje Hrvoje Prskalo, a aranžman Bang Bang. Njihovistalni suradnici i neslužbeni članovi benda, Ljubo Zdjelarević i Raul Brzić, režirali su videospot, montažu spota potpisuje Denis Golenja, a sve je snimano u City Center One East u Zagrebu.

 


Video spot za pjesmu ˝Superstar˝ dolazi nam samo nekoliko dana nakon njihovog
odličnog koncerta u ispunjenoj Tvornici kulture. Još uvijek se ne stišavaju dojmovi i
reakcije posjetitelja Tvornice, medija i prijatelja benda, a svi donose isti zaključak – Bang
Bang je napravio hrabar iskorak i oduševio, a uloženi trud se isplatio. Tvornica je bila puna,
publika je skoro dva sata pjevala s Bang Bangom, koji se pokazao kao vrhunski live bend i
od kojeg se u budućnosti puno očekuje. Lara Antić spontano se izdvojila kao zvijezda večeri, što zbog nevjerojatnih glasovnih mogućnosti, što zbog vladanja pozornicom i komunikacijom s publikom, no cijeli bend oduševio je sve prisutne svojom sinergijom i žestokom svirkom.

Publika je ovacijama na kraju večeri pokazala da je željna dobre glazbe, a da je Bang Bang
jedan od onih rijetkih bendova čija se kvaliteta s vremenom sve više potvrđuje.

Komentari

loading...
-->