Što se događalo kad se kamere ugase? Hana sve priznala o Toniju: ‘Znala sam da nije još gotova priča’

Toni Šćulac i Hana Rodić (Foto: RTL)

Iako je show “Gospodin savršeni” završio prošli tjedan, drama oko konačnog izbora ne jenjava. Podsjetimo, Toni Šćulac u finalu je odabrao Banjalučanku Stankicu Stojanović.

“Cijela ova naša priča je od samog početka u mojim očima bila savršena i ništa ne bih promijenio. Ti si savršena žena u koju sam se zaljubio do ušiju i bez koje više jednostavno ne mogu zamisliti život! Moje srce pripada tebi i naša priča počinje sad. Ovo je više od onoga po što sam došao i ja sam najsretniji čovjek”, rekao je Toni Stankici tada.

Iako su odmah po završetku showa objavili zajedničku fotografiju, u konačnici su za RTL priznali da su prekinuli nakon sedam mjeseci veze. Je li to njihov konačan kraj, zasad znaju samo njihov dvoje, a do tada nam preostaje pogledati posljednju epizodu “Gospodina savršenog” i neočekivano priznanje gošće Hane Rodić.

Hana kao kandidatkinja u prvoj sezoni ima iskustva s događanjima i naletima emocija u showu, a u emisiji je otkrila da je razgovarala s Tonijem o djevojkama dok ih kamere nisu snimale.

“Ali iskreno moram ti reći da me iznenadilo ovaj obrat jer ja kad sam pričala s Tonijem kad sam bila gost, znam što je meni pričao i nekako mislila sam da će biti Amra jer jako mi je puno pričao o Amri i znam da mu je rak rana bila Polina, to mi je isto pričao da mu je jako teško pao njezin odlazak tako da sam ja očekivala da će biti Amra, a znala sam da nije još gotova priča s Polinom”, izjavila je Hana.

“Onda kad sam vidjela da se Polina vratila, malo me iznenadio obrat, ali čestitke”, zaključila je.


Komentari