ŠTO SE DOGAĐA!? Uršula Tolj ekspresno izbrisala najnoviju objavu, pogledajte što je uklonila u roku ‘keks’

Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL

Poznata voditeljica Uršula Tolj objavila je na svom Instagramu niz fotografija na kojima pozira u bikiniju, a u opisu je otkrila kako ne koristi Photoshop ili bilo kakve slične aplikacije za uređivanje fotografija.

“Ako povećate, vidjet ćete i nešto celulita i određenu količinu bora. Nemam Photoshop ili slične aplikacije, samo koristim, i to ne uvijek, instagramske filtere. No, to je moj izbor. Niti mi se da, niti mi ima smisla da na fotkama budem neka druga ja, s npr., većim grudima ili usnama”, stoji u početku objave.

“No, tako ja, a ako netko želi svoju slikovnicu (jer, budimo iskreni, ovo jest slikovnica, a ne život) ukrašavati, popravljati, uljepšavati – zašto ne? Njegovo je, smije što god hoće. I neka je tako. Tko smije ikome suditi i zašto bi? Zbog fotki?! Ne trebam tvrditi da sam stvarna žena jer to jesam, nisam hologram. Ali na Instagramu ćete vidjeti moju stvarnost tamo gdje sam si dobro ispala. Imam fotki na kojima sam užas, te obrišem odmah, ne objavim ih. valjda i vi tako haha…”, napisala je.

“Što hoću reći? Živite i pustite ljude da žive. Prelijepi su i predragocjeni ovi naši trenuci da bismo ih prljali nepotrebnim zločestoćama. Da samo znate kako sve postane u trenu nevažno kad se dogodi nešto što ugrozi život”, zaključila je uspješna voditeljica. No, vrlo brzo post je nestao s njenog profila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uršula Tolj (@ursulatolj)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Uršula Tolj (@ursulatolj)


Komentari