ŠTO SE DOGAĐA SA SEVERINOM I IGOROM: Izolirali se od svih, Kojićevi šokirani njihovim ponašanjem (FOTO)

Foto: Facebook

Medeni mjesec se malo odužio, a kod kuće rastu tenzije.

Nešto se definitivno događa s našom najpopularnijom pjevačicom Severinom. Ona, njezin sin i novopečeni suprug Igor Kojić pobjegli su na medeni mjesec koji traje već podosta, a u međuvremenu zanemarili su sve što se događa oko njih. Prvo je njezin bivši odabranik i otac njenog djeteta izašao u javnost prozvavši ju da krši dogovor vezan za njihovog sina jer je on trebao biti kod njega proteklog vikenda, a kako tvrdi, Severina ga je izigrala uskratila mu mogućnost da vidi sina.

>>> SEVERINA ZAGORČALA ŽIVOT POPOVIĆU: Milan je zbog ovoga poludio, a Sevka bi mogla ispaštati (FOTO)

Također, Igorova obitelj, točnije njegov otac Dragan Kojić-Keba tvrdi kako nema pojma što novi brači par radi, a isto tako ne zna jesu li naklapanja o Sevkinoj trudnoći istinita jer, kako kaže, ne žele mu se javiti na telefon. “Najbolje je da to pitate njih, ja ne znam, nismo se čuli. Šta da vam kažem, kad ih zovem, oni mi se ne javljaju na telefon“, kazao je Igorov otac, Dragan Kojić-Keba za srpski Blic.

Bračni par Kojić trenutno uživa tisućama kilometara daleko od svih problema koji ih očito čekaju po povratku kući. Bili su u Dubaiju, a potom se uputili u Zanzibar. Na svom odmoru od svijeta, ronili su, letjeli paraglajderom, posjetili pustinju i upoznali običaje plemena Masai. No, kako stvari stoje po povratku kući čekaju ih malo turbuletniji događaji.

>>> SEVERINU ĆE OVO JAKO POGODITI: Igor Kojić tajio Sevki kako ima drugu obitelj (FOTO)


Komentari