ŠTO SE DOGAĐA? Dramatična objava Dejana Lovrena, fanovi zabrinuti: ‘Drži se, brate’

Dejan Lovren (Foto: Instagram)

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren (32) na svojem je Instagram profilu objavio selfie s aparatom za kisik i time zabrinuo svoje obožavatelje.

“Put do potpunog oporavka ponekad je duži nego što ste priželjkivali, ali ja ostajem pozitivan. Izazovi su ono što život čini zanimljivim, a njihovo prevladavanje ono je što život čini smislenim”, napisao je Lovren uz fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06)

‘Drži se, brate’ ‘Brz oporavak Dejo, što god da je u pitanju’, ‘Uz tebe smo svi, vjerujemo u tebe i tvoju sagu, ne sumnjamo u tebe i tvoj brzi oporavak! Sretno’, ‘Što brži i bezbolniji oporavak’, ‘Ajmo Kakanjci su žilavi, pa i ti’, pisali su Lovrenovi pratitelji, a nogometaš nije htio otkriti što mu se dogodilo.

Podsjećamo, izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić nedavno je objavio popis igrača za čak četiri utakmice Lige nacija. No, i prije objave znalo se kako je jedan od igrača koji neće sudjelovati u lipanjskim utakmicama upravo Dejan Lovren.

Tako će Vatreni bez njega odigrati čak četiri utakmice: 3. lipnja s Austrijom u Osijeku, 6. lipnja s Francuskom u Splitu, 10. lipnja s Danskom u Kopenhagenu i 13. lipnja, s Francuskom u Parizu.

Komentari