Što pogledati u Cinestaru ovaj tjedan?

Blagdansko vrijeme, osim na Adventu, savršeno je provesti uz kokice i osobu koju volite u najvećim kinodvoranama u Hrvatskoj. Donosimo Vam što možete pogledati u ovom filmskom tjednu.

“Još si tu”

Devet godina nakon apokaliptičkog događaja koji je ubio milijune ljudi, svijet progone duhovi.

Roni (Thorne) prima prijeteću poruku s druge strane. Udružujući snage s misterioznim kolegom iz razreda, Kirkom, Roni se upušta u svijet sjena koji zamagljuje granice između živih i mrtvih – i počinje očajnu utrku protiv vremena kako bi zaustavila lukavog ubojicu.

 

“Čovjek koji je ubio don Quijotea”

Priča se zbiva u današnjoj Španjolskoj. Junak filma je redatelj Toby koji u Manchi snima reklamu i tamo se nađe zarobljen u divljim iluzijama starog španjolskog proizvođača cipela koji vjeruje da je Don Quijote. U svojim komičnim avanturama, Toby je prisiljen suočiti se s tragičnim posljedicama filma koji je snimio u mladosti – filma koji je zauvijek promijenio nade i snove malog španjolskog sela. Može li Toby izmijeniti i povratiti svoju humanost? Može li Don Quijote preživjeti svoje ludilo i neizbježnu smrt? Ili će ljubav pobijediti sve?

“Udovice”

Film Udovice je priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim dugova koji su ostali iza kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. Radnja je smještena u današnjem modernom, ali kriminalom dobro potresenom Chicagu, kada Veronica (dobitnica nagrade Oscar® Viola Davis), Alice (Debicki), Linda (Rodriguez) i Belle (Erivo) uzmu stvari u svoje ruke. Udovice će skovati opasne planove kako bi otplatile gangsterske dugove svojih pokojnih muževa.


Komentari