‘ŠTO JE P**KO, DOŠAO SI U NAŠU ULICU’ Potresna ispovijest popularnog pjevača: ‘Jako me je to pogodilo’

Gibonni (Foto: Josko Supic / Cropix)

U videu objavljenom na Instagramu, Zlatan Stipišić – Gibonni prisjetio se kako su ga u djetinjstvu napali vršnjaci jer je došao svirati klavir u njihovu ulicu.

“Ovo je meni vrlo važna priča. Dolazim iz obitelji gdje je to klapsko pjevanje, višeglasno pjevanje, bilo sve. Mene otac nije gurao u taj svijet. Poslao me na klavir, to je istina”, započeo je Gibonni u videu kojeg je nazvao Neispričane priče.

Gibonni (Foto: Screenshot/Instagram)

Imao je, kaže, devet godina kada je doživio udarac.

“Sjećam se da sam išao kod gospođe Ingrid i nosio sam u nekoj torbi od skaja kajdanke, note, crtovlje… I nešto mi padne na glavu. Bum! Ali je bilo mekano, nije bio kamen. Bio je mrtvi golub”, ispričao je Stipišić.

“Tamo je bila ekipa mojih vršnjaka, od devet do 12 godina, gađali su me mrtvim golubom. Kao, što je pi*ko, došao si klavir svirati u našu ulicu”, rekao je, pojasnivši kako ga je to jako pogodilo. Htio je odustati od sviranja, ali otac mu nije dopustio.

Gibonni (Foto: Screenshot/Instagram)

“Došao sam doma i rekao ocu da više nikad neću svirati klavir. On mi je rekao: ‘Moraš'”, rekao je Gibonni.

Spasilo ga je to što je uganuo nogu pa nije mogao ići na satove sviranja. “Pa sam nosio neke zavoje i tako preskočio godinu klavira i otkrio akustičnu gitaru. I onda sam pokušao to što sam naučio na klaviru prebaciti ovdje,” izjavio je Gibonni.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zlatan Stipišić Gibonni (@gibonniofficial)

 

Komentari