ŠTO ĆE REĆI SEVERINA? Ivanišević luksuzni stan kraj Trga prodao njenom bivšem, evo kakav pogled puca iz njega

Foto: Instagram

Bivši tenisač, Goran Ivanišević (50) prodao je luksuzan stan u centru Zagreba, u kojem je posljednjih godina živio sa suprugom Nives (40) i sinom Oliverom i u potrazi je za novom nekretninom, ekskluzivno doznaje RTL.hr. Goran i njegova supruga Nives, putem društvenih mreža svojim obožavateljima dali su uvid u u njihov luksuzni trosoban stan veličine 123 kvadrata na petom katu Ban centra kojem je pripadao i osam kvadrata velikog balkona, kao i dva parkirna mjesta u garaži.

Screenshot: Društvene mreže

RTL.hr dodaje kako novi podaci iz katastra pokazuju kako je Goran stan prodao, a novi vlasnik upisan u zemljišne knjige je tvrtka Celanova čiji je osnivač i direktor Milan Popović. Ovaj poduzetnik i kako ga mnogi nazivaju ‘srpski kralj bakra’ posljednjih godina u Hrvatskoj je uglavnom investirao u nekretnine. U njegovom vlasništvu su i nekretnine – farma u Vrbovcu te stara vila koju je srušio i pretvorio u dom na Horvatovcu gdje se nalazi i sjedište Popovićeve tvrtke koja je kupila vilu na Hvaru od bivše klizačice Idore Hegel. Pored toga, investirao je u dvije parcele na Radničkoj cesti te otkrio da na njima planira izgraditi novi zagrebački kvart i logistički centar.

Sada je u Popovićevu vlasništvu i Ivaniševićev stan čiju je unutrašnjost supruga Nives nekoliko puta pokazala na Instagramu kao i fotografije pogleda s terase koja gleda na Europski trg.

Komentari