ŠTO BANDIĆ RADI U KAMPANJI AKO NE SNIMA SPOTOVE? Uživa u otvorenju najvećeg casina! (FOTO)

U Sheratonu u Zagrebu otvoren je Diamond Palace najveći casino u regiji.

Impozantno uređena kockarnica privukla je brojna poznata lica pa su na otvorenju uz igre uživali Mia Begović, Jacques Houdek, Luka Bulić, Boris Kosmač, Renata Končić Minea, Miss Turizma Hrvatske Lara Vukušić.

Već je poznato da je grad Zagreb atraktivna destinacija za Advent, no otvorenjem casina grad će postati i samo središte najprestižnijih europskih gambling destinacija.

Program otvorenja je vodila Mia Kovačič, a u delicijama poznatih chefova Mate Jankovića i Tomaža Kavčića uz pjenušac uživali su i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa direktorom casina Vitaliyem Saranchom.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Pjesma “Uspomene” nostalgična je balada u kojoj se Saša Hindić i Željko Samardžić prisjećaju starih ljubavi. Pjesmu je napisao Damir Arslanagić, a prekrasnu videopriču za pjesmu je napravio zagrebački redatelj Nevio Smajić, poznat po spotovima Elementala, M.O.R.T.-a, Detoura i mnogih drugih. Željko Samardžić ovaj put udružio je snage sa Sašom Hindićem i unio šarm u pjesmu Damira Arslanagića simboličnog naziva “Uspomene”.[/box]

Igrama na sreću posebno se obradovala glumica Mia Begović koja nije krila oduševljenje.


Podsjetimo, svestrani gradonačelnik Zagreba početkom studenog odlučio je pokazati i svoje glumačko iskustvo. U novoj pjesmi pjesmi Saše Hindića i Željka Samardžića upravo on je preuzeo jednu od glavnih uloga, uz lijepu bosanskohercegovačku olimpijku Aminu Kajtaz.

Komentari

loading...