STIŽE PRINOVA? Hana Huljić se uselila u Grašin stan na Bundeku, kratko prokomentirala njihov odnos

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Veliku pažnju medija ovih dana izazvao je novi estradni par. Naime, u šetnji centrom Zagreba snimljeni su pjevač Petar Grašo (45) i Hana Huljić (30). Par štedi na riječima na pitanjima o novoj romansi, a odnos s 15 godina starijim pjevačem kratko je prokomentirala samozatajna Splićanka.

“Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne… Hvala na razumijevanju!”, izjavila je Hana za Večernji list.

Podsjetimo, izjavu je dao i Petar Grašo.

”Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju privatnog života kako u teškim tako i u lijepim momentima i tome ću ostati vjeran”, rekao je za RTL.

Izvori bliski novopečenom paru za Slobodnu Dalmaciju otkrili su da se Hana uselila u Grašin stan na Bundeku. Pjevačica zasad živi na dvije adrese, u Zagrebu i u Splitu. Navodno se Hana pohvalila bliskim prijateljima da je jako sretna i da želi uskoro dobiti dijete.

Inače, Hana je Petra upoznala još u djetinjstvu kada je on dolazio u kuću Huljića po nove singlove. Prije pet godina, Tonči je u jednom intervjuu otkrio kako je Hana još kao mala bila zaljubljena u Grašu.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

˝Hana će mi zamjeriti što ovo pričam. Ona je bila zaljubljena u Petra Grašu, a to je bilo dok je bila mala, jer je on bio stalno u našoj kući. Njena želja je bila da surađuju, i to su i učinili. Ona je čula pjesmu Srce za vodiča i jako joj se svidjelo, tako da me je zamolila da pjeva taj ženski vokal i ispalo je jako dobro. Pjesma je jako neobična, a ona se pojavljuje i u spotu˝, rekao je tada Tonči.

Zajedničku pjesmu “Srce za vodiča” Hana i Petar snimili su 2016. godine, a tekst i glazbu potpisuju upravo Huljići. Hana i Petar su ovog ljeta prekinuli dugogodišnje veze, on s Danijelom Martinović, a ona s Tomislavom Šošićem. Kada su iskrice počele frcati između njih još uvijek vješto drže u tajnosti.


Komentari