STIŽE PRINOVA: Goga i Adam iz ‘Braka na prvu’ čekaju drugu bebu: ‘Jako se veselimo’

Foto: Instagram

˝Da, čekamo bebu, stiže na zimu. I jako se veselimo˝, potvrdila je za RTL.hr Gordana Marelli, koju su gledatelji upoznali u showu ˝Brak na prvu˝, kako sa zaručnikom Adamom Kromerom, kojeg je upoznala u spomenutoj emisiji, čeka drugo dijete. Šuškanja o prinovi krenula su nakon što je Goga na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u društvu Adama i sinčića Noela uz opis: ˝nas četvero˝.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adam Kromer (@kromer.adam)

Inače, dvojac će ovu godinu zasigurno pamtiti kao jednu od najljepših. Osim druge bebe koja će stići za nekoliko mjeseci i time upotpuniti sreću četveročlane obitelji koju, osim uskoro jednogodišnjeg Noela, čini i Gordanin sin iz prvog braka, zaljubljeni par se nedavno i zaručio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adam Kromer (@kromer.adam)

“Rekla je DA! Naše ludo putovanje se nastavlja a još smo daleko od kraja… Jedno je sigurno, ni u najluđim snovima nisam očekivao ovakav rasplet kada smo se upoznali. Ti si mi sve! Ako te bilo tko pita za najljepšu priču, ispričaj im našu”, napisao je početkom srpnja Adam uz fotografiju na kojoj Goga pokazuje zaručnički prsten te tako otkrio sretne vijesti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adam Kromer (@kromer.adam)

Podsjećamo, Adam i Gordana upoznali su se u showu gdje su bili “u braku” s drugim ljudima. Međutim, ubrzo su se počeli družiti, zajedno su išli u teretanu te na pića, a s vremenom su shvatili da imaju mnogo toga zajedničkoga pa su nakon snimanja showa otišli na izlet u Sloveniju. Tada su shvatili kako je među njima više od prijateljstva i otad su u sretnoj vezi.


Komentari