STIŽE NAM SVJETSKA GLAZBENA SENZACIJA! Jedan od najpopularnijih pjevača prodrmat će Zagreb (VIDEO)

Facebook

Nastupat će na Zagreb Callingu ovoga ljeta!

Nakon što su na prošlogodišnjem Zagreb Callingu atmosferu podigli do usijanja Billy Idol i Faithless, ove godine prvi headliner je svjetska soul seznacija, britanski pjevač, John Newman. Za sada je poznato samo njegovo ime od izvođača, a ostala ćemo saznati narednih tjedana. Newman će predvoditi postavu drugog dana Zagreb Callinga koji će se ponovno održati na zagrebačkoj Šalati, a poznat je i datum održavanja, 23. lipnja 2016.

john newman 2

Newman je relativno nov na glazbenoj sceni, ali je u kratkom vremenu postao svjetska senzacija. Svojim neobičnim i vrlo moćnim glasom osvojio je srca publike diljem svijeta, a na odmet nikako nisu bile ni vrhunske pjesme s prvog albuma “Tribute”. Pjesme kao “Love Me Again”, “Losing Sleep” i “Cheating”, osvajale su top ljestvice diljem svijeta, a trenutno drma svijetom sa singlom “Come And Get It”. Newman u Zagreb dolazi predstaviti novi album, “Revolve”, koji je dostojan nasljednik prethodnog.

U prodaji će se naći dnevne ulaznice za drugi dan Zagreb Callinga (23. lipnja) za Fan pit, Parter i Tribinu po sljedećim cijenama:

Parter: pretprodaja 170 kn, na dan 190 kn

Tribina: pretprodaja 230 kn, na dan 250 kn

Fan Pit: pretprodaja 250 kn, na dan 270 kn

Prodaja kreće u ponedjeljak, 22. veljače.

>>> BIEBEROMANIJA MOŽE POČETI: Kada čujete koliko ćete morati izdvojiti za druženje s pjevačem, zaplakat ćete ! (VIDEO)


Komentari