STIGLA PRINOVA U OBITELJ VELJAČA: Ponosni otac Ivan odmah je otkrio ime svoje kćerkiće

Foto: Instagram

Glumica Ana Vučak Veljača i njezin suprug, scenarist Ivan Veljača postali su roditelji. Ana je 26. veljače rodila djevojčicu koju su odlučili nazvati Juli.

Sretnom se viješću prvi put pohvalila Ivanova sestra, glumica Jelena Veljača. Sretna Jelena putem Instagrama je obznanila da je postala teta, i to u ponoć i 45 minuta.

Na Instagramu se oglasio i ponosni otac, koje je i otkrio ime svoje kćerke. “Ana i Juli”, napisao je jednostavno ispod fotografije na kojoj se novopečena mama i kći drže za ruku.

Glumica je trudnoću otkrila prošle godine i priznala da i ona i suprug uživaju u iščekivanju bebe.

“Dočekali smo jesen bez mučnina i tegoba. Planiram još neko vrijeme raditi, a na porodiljni dopust ići ću početkom prosinca, jer nam beba stiže u veljači. Potpuno uživamo i suprug i ja. On je presretan, idemo iz dana u dan, a kako posljednje vrijeme imamo nešto više slobodnog vremena – sretni smo što ga možemo posvetiti bebici koja nam stiže”, ispričala je zagrebačka glumica tada za Gloriju.

Scenarist i glumica i voditeljica zajedno su već pet godina, a vezu su okrunili brakom 2018. godine.

“Mi smo živjeli zajedno i prije braka tako da s tehničke strane nije bilo promjene, ali moram reći da uživamo u našoj maloj zajednici. Kada smo ulazili u brak, shvaćali smo to kao nešto lijepo, duboko i značajno i tako ga i dalje doživljavamo. Maštamo svašta, postoje razne ideje, ali prepuštamo se životu i vidjet ćemo gdje će nas odvesti”, ispričala je tom prilikom diplomirana novinarka i psihologinja koja je poznata ulogom u seriji “Kud puklo da puklo”.


Komentari