STIGLA BEBA! Severina ima razloga za veliko slavlje nakon niza ružnih događaja

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Glazbenica Severina Kojić ovih se dana javljala s Plitvičkih jezera gdje je uživala sa sinom Aleksandrom. Nakon niza ružnih događaja, među kojima je posebno šokantna bila pljačka njezina stana tijekom jednom poslijepodneva, Splićanka konačno ne skida osmijeh s lica. Još jedan razlog za slavlje je prinova u obitelji.

Kako doznaje Gloria, njezina nećakinja Mia Popović rodila je sina u Klinici za ženske bolesti i porode u Zagrebu. Miji je to prvo dijete, a ne sumnjamo da će joj Severina biti od velike pomoći. Inače, ona i njezin partner Ivan Lepušić žive preko puta pjevačice, a upravo je Mia čuvala Severininog sina Aleksandra dok je bio tek mala beba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Za Mijin 30. rođendan Severina joj je posvetila emotivnu objavu u kojoj je otkrila kako joj je upravo ona dala ime.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

  „Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi. Kad se rodila, dala sam joj ime, Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati. Jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti ‘onom gore’ što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sretan rodjuš, okrugli 30., finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka!”, napisala je tom prilikom pjevačica.


Komentari