STIGAO HLADAN ŠAMAR: ‘Sorry Maja, imam kriterije i biram društvo’, omiljenoj pjevačici odmor u Dubrovniku mogao bi prisjesti

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Pjevačica Maja Šuput prošetala je sa sinčićem dubrovačkim Stradunom, a fotografija je u kratkom roku prikupila brdo lajkova. “Tko bi s nama u đir po Gradu”, napisala je ova 41-godišnja novopečena majka ispod fotografije, a javilo joj se mnoštvo obožavatelja koji bi joj se vrlo rado pridružili u šetnji po gradu podno Srđa. No, neki dežurni komentatori nisu bili toliko oduševljeni:

“Sorry Maja, imam kriterije i biram društvo”, “Nisu oni vid’li Straduna… To je Marko photoshopirao za svoju Majicu”, “Imam pametnijeg posla”, “Ne bih s tobom ni da mi je zadnje”, “Je li mali Bloom podijelio koji autogram, jesu se ljudi na Stradunu slikali sa obitelji Tatarinov?”.

“Kad će mali voditi Tvoje lice zvuči poznato, zna li se šta?”, “I šta kaže mali, kako mu je u Dubrovniku? Koji sladoled jede?”, “A gdje je tetka Grubnić?”, “Đe su one lijepe Nenadove papuče?”, “Idemo svi da se možemo uslikati s Bloomom ili kako se već zove”, pisali su.

“Baš kao nekad, fotka prije leta… Ovaj će nam ipak biti posebniji od svih do sada… Mama puca od ponosa, dijete spava ko beba…”, napisala je Maja nekidan uz fotografiju iz zagrebačke zračne luke prije nego što se s obitelji zaputila na odmor u Dubrovnik.

U Instagram storyjima podijelila je dodatne detalje – maleni Bloom spavao je tijekom čitavog leta i probudio se tek po dolasku na jug Hrvatske. Tamo ga je, osim sunca i mora, dočekao i raskošni apartman u jednom dubrovačkom hotelu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Nedavno je otkrila da je oduševljena majčinstvom i da su se Nenad i ona snašli odlično u ulozi roditelja: “Snašli smo se odlično. Mislim da to ima veze s tim što smo oboje u zrelim godinama. Otkako smo beba i ja ušle u stan, atmosfera je idilična. Muž nas je dočekao u blistavom domu punom cvijeća, darova i upaljenih svijeća radi romantičnog ugođaja”, rekla je.

Iznenadila ju je i medijska pokrivenost njezine trudnoće: “Toliko se članaka o Bloomu napisalo i toliko je poklona dobio da sam imala osjećaj da sam rodila dijete svima, a ne sebi”, rekla je nedavno popularna pjevačica o medijskoj pompi koja prati svaki korak njihove obitelji.

Foto: Filip Kos/PIXSELL

Prije desetak dana je i njezin najnoviji obiteljski portret užario društvene mreže. Raskošna haljina poznate dizajnerice Matije Vuice, dizajnerski namještaj i plišani medvjedići samo su neki od detalja, a ono što su brojni primijetili bile su cipele njezinog supruga Nenada Tatarinova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Riječ je o šlapicama marke Gucci, a cijena im se kreće oko 3500 kuna. Tatarinov je inače veliki fan dizajnerskih papuča i mokasinki, stoga ne čudi da je za ovu priliku odabrao baš obuću u kojoj se osjeća najbolje. Styling za obiteljsko snimanje osmislio je modni stilist Marko Grubnić, inače Majin vjerni prijatelj, a dio pratitelja je zamijetio kako Maja sliči na Grubnićevu majku Branku.

No, nije sve uvijek med i mlijeko na društvenim mrežama miljenice Hrvata. Zbog fotografije sa sinčićem je nekidan dobila žestoke kritike pratiteljica koje su, suditi prema komentarima, iskusne majke. Iako ni komplimenata nije nedostajalo, među komentarima su opet osvanule zamjerke određenih mama dušebrižnica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

“Kaj već sjedi? Mislim da je malo prerano!”, napisala je jedna pratiteljica, koja je odmah pokupila nekoliko lajkova na svoj komentar. Ipak, više ga se ne može pronaći jer ga je pjevačica brzo uklonila. Neke su pak istaknule da izgleda vrlo odmorno i svježe unatoč malenom Bloomu koji bi ih, kažu neke mame, trebao buditi svakih nekoliko sati tijekom noći.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Maja nije mogla proći nespomenuto ni oko goruće teme ovog svibnja – Eurosonga. Debakl Hrvatske na Eurosongu još uvijek je od glavnih tema otkako se dogodio. Dok naša predstavnica Albina ohrabruje javnost i govori da “ne budemo tužni”, tenzije se jako polako stišavaju.

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Upire se prstom u delegaciju, krivi scenski nastup, a neki imaju i teorije zavjere. U podužem videu, loš plasman pjesme “Tick tock” komentirao je naš posljednji predstavnik u finalu Jacques Houdek, koji je za Albinin talent imao samo riječi hvale, no delegaciju se nije libio kritizirati. Recept za uspjeh podijelio je i jedan poznati PR stručnjak.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

“Ja već nekoliko godina tvrdim da bismo trebali poslati na primjer Maju Šuput. Mislim da je ona adekvatan izvođač koji bi stekao tamo ogromnu pažnju, jer vjerujte mi uz Maju Šuput na Euroviziji bi gorila i štala i krava. Uz nju bi mogli da pojačamo još tu cijelu priču, možda poslati našeg kolegu Dalibora Petka da udara recimo ko Mujo u tepsiju uz Maju, da onda to bude priča koju malo tko može ignorirati”, rekao je PR agent Vedran Strukar.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL


Komentari