STEFFANI BANIĆ NAŠLA NOVU ŽRTVU: Nakon BB muškaraca bacila oko na nekada popularnog pjevača (FOTO)

Screenshot

O Splićanki se sve manje piše u medijima, gotovo da ju se i zaboravilo, pa je brže bolje pribjegla objavljivanju pomalo provokativnih statusa na Facebooku.

U Big Brother kući gledali smo nekoliko ljubavnih zavrzlama, a gotovo sve su uključivale Splićanku Steffani Banić. Vucarala se s Mujakovićem, pa onda s Đenićem i na koncu s Goranom Todićem, a da je ostala još koji tjedan tko zna bi li još jedan “trofej” pao. Kako po su nakon izlaska iz kuće sestre Šegetin upecale Darka i Ervina, Đorđe pak ljubi atraktivnu prijateljicu Barbare i Tine, Draganu Mičić, a Goran se vratio svojoj Lejli, Steffani je ostala na suhom.

O Splićanki se sve manje piše u medijima, gotovo da ju se i zaboravilo, pa je brže bolje pribjegla objavljivanju pomalo provokativnih statusa na Facebooku. U svom posljednjem statusu objavila je video nekadašnje dječje zvijezde Dine Jelusića i njegove obrade pjesme “Here I go again”, od Whitesnakea i uz to objavila “Dinooo” i srce probodeno strijelom. Čini se kako je Steffani preboljela Đorđa jer on nju svakako jest i odmah se bacila u novu potragu.

Hoće li Dino što reći na svoju potencijalnu novu ljubav vjerojatno ćemo saznati uskoro, samo neka pazi Steffani je komplicirana djevojaka.

banić

>>> BARBARA ŠEGETIN POKAZALA DEČKA: Primjećujete li veliku promjenu od izlaska iz kuće?! (FOTO)

>>> BIG BROTHER ROMANSA IMA DRUGU POZADINU: Nevjerojatno je što je zapravo spojilo Tinu i Darka (FOTO)

>>> ZABORAVIO NA STEFFANI: Big Brother zavodnik ljubi bivšu ženu hrvatskog nogometaša (FOTO)


Komentari