STATISTIKA NE LAŽE! Nakon završetka sezone ‘Superpotjere’ otkriveno tko je najgori lovac

Foto: HRT

U posljednjoj epozodi prve sezone “Superpotjere” jedini pobjednik bio je natjecatelj Jasmin, koji je pobjedom nad četiri lovca sa sobom odnio 10 tisuća eura.

Tom prigodom Ukrajinac Semjon Fedotov, koji je već oduševio lovkinju Moranu svojim praćenjem “Potjere”, napravio je statističku tablicu sa svim rezultatima i dobicima. Iz nje je moguće očitati neke zanimljive podatke.

Prva sezona popularnog kviza imala je 10 epizoda, u kojima su natjecatelji sveukupno osvojili 193 tisuće eura. Protiv lovaca je zaigralo 40 ljudi.

Što se tiče uspjeha lovaca, najbolji je bio Krešo sa 76.67%, a za petama mu je Mladen sa 70.59%. Slijedi Sven sa 69.70% pa Morana sa 65.71%. Najmanje uspješan bio je Dean Kotiga sa svojih 60.61%.

Od 40 natjecatelja, njih 13 odnijelo je pobjedu. Najviše puta, njih 16, zaigrali su protiv svih pet lovaca. Protiv četiri lovca igrali su 13 puta, dok su protiv tri lovca igrali 11 puta. Protiv dva lovca nitko nije igrao.

U lovu na natjecatelja najviše je puta, čak 35, sudjelovala Morana. Slijedi je Mladen s 32 puta, Dean i Sven svaki s 33 te konačno Krešo s 30 sudjelovanja u lovu.

Što se pobjeda nad natjecateljima tiče, prednjači Mladen s njih 24, slijede Krešo, Morana i Sven s 23, a Dean je na začelju s 20 pobjeda.

Prema dosadašnjim rezultatima, natjecatelji najveću vjerojatnost za pobjedu imaju u igri protiv četiri lovca.


Komentari