‘STAR JE KOLIKO I ELLA!’ Danijela Dvornik ponosno pozirala s poklonom od pokojnog supruga i otkrila posebnu priču

Danijela Dvornik (Foto: Instagram / Danijela Dvornik)

Danijela Dvornik (55) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj nasmijana pozira s šeširom koji za nju ima sentimentalnu vrijednost. Naime, prije 33 godine taj šešir je dobila na poklon od pokojnog supruga Dina Dvornika.

“Ovaj šešir je star koliko i Ella, 33 godine, osim što je poseban po dizajnu, posebna je i priča. Tih godina, Dino i ja smo bili često u Grazu. Tamo smo često odlazili u shopping u centar i dok sam ja nešto kupovala po dućanima, Dino je pronašao dućan sa vrlo posebnim i skupim šeširima i doslovno me ugurao u dućan. (Bio je slab na šešire i sunčane naočale.) Uzeo je ovaj šešir iz izloga, stavio mi ga na glavu i rekao: ‘To je to! Kupujemo!’ On je bio više uzbuđen nego ja jer mi šešir definitivno nije bio na listi za kupovinu. I, što sam mogla? Mislim da sam ga svega nekoliko puta stavila na glavu, uvijek mi je izgledao predimenzionalan, ali eto, neki dan, preslagujući kutije, nađem ga i kažem sebi: ‘Ako sad nije vrijeme za ovaj šešir, ne znam kad je!’ Možda je cijelo vrijeme čekao pravi trenutak”, napisala je Danijela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji koje je dirnula ova posebna priča. ‘Imao je on ukusa. Top ti stoji’, ‘Uvijek je bio ispred svog vremena. Jako lijepe uspomene, a šešir je mrak’, ‘Šešir je divan, češće ga nosi’, ‘Stvarno je super i jako lijepo izgledate za svoje godine, svaka vam čast’, pisali su.

Jedna pratiteljica je pak komentirala: ‘Svaki put kada bi Dino nastupao izgledao je bez greške. Danijela,  Vi komentirate šešire i naočale, ja sam primjetila da su cipele bile uvijek bez greške ispred vremena’. Danijela joj je na to odgovorila: ‘Je, jedne su se čak po Zagrebu zvale ‘dinovke’, bile su crno-bijele’.

Fotografiju je komentirala i i njena kći influencerica Ella Dvornik-Pearce (31) prisjetivši se sakoa koji je Dino također poklonio njenoj majci. ‘Ne zaboravi legendarni Karl Lagerfield sako koji još živi kao da je nov kod mene. Imao je stila’, napisala je, a Danijela joj je uzvratila: ‘Da,da. Čuvaj ga. Savršen je taj sako’.

 

Komentari